torsdag, februar 15, 2007

vinterdager i kauto.. :)

nu har vi hatt en uke med rundt 30 kuldegrader. det er bare så kaldt... ute iallefall. men livet stopper ikke opp av den grunn:) varme klær og når man får varme smil i hverdagen, blir kuldegrader bare en lek:) etter kulde kommer mildvær.

det skjer masse spennede på kulturskolen. scenen vi har bygget bynner å ta form, og spennede aktiviteter skjer om dagen. igår sang koret på idrettshallen, foran ministre, ordfører, president, NASA, forskere og urfolk fra hele verden, flere hundre mennesker av forskjellige slag var der, det var en spennede greie:) og koret gjorde som vanlig en fremdragende jobb.

forøvrig er berit margrethe ( http://www.beritoskal.com/) i tromsø og legger siste finpuss på plata hens som kommer snart ut. den e bare så fin, æ har vært så heldig å få lov å tyvlytte på den. spennende greie.
jeg jobber på spreng med min musikk..og det går fremover:) og det blir en veldig "megplate", der æ e i dag.

ha en vidundelig fin helg:)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Her sørpå er det jo rundt o grader igjen, men det kommer jo snø som er ok. Ha en fin helg. Jeg har vinterferie og skal kose meg sammen med barna.

Tor Erik

Anonym sa...

takk for det. deeeilig med helg:)

ama

BeritOskal sa...

HEI! takk for det AMA:) Artig med litt skryt! Det er et spennende prosjekt det her og jeg gleder meg å få den ferdig. jeg sitter faktisk i studio i skrivende øyeblikk:) Forøvrig har jeg også fått lov til å tyvlytte litt på Ann-Mari sin nye plate som kommer om ikke så lenge, og jeg sier bare LØP OG KJØP!

Anonym sa...

haha... ja litt skryt har man ikke vondt av... og takk for det til deg og. plata mi blir noe anderledes enn den forje iallefall.

nu har æ vært på konsert med dimitrikoret, det var vakker korsang og joik. det var jo ganske morsomt høre dem. den samme konserten går i kveld på alfredskro. litt reklame for koret og. til alle som er i kauto: løp og kjøp billetter.

ama

Anonym sa...

God helg til deg også.

Anonym sa...

heia solskinnet. håper du har det fint:) æ glede meg høre spennende nyheter fra deg :) ha en fin uke.

annmari