onsdag, februar 07, 2007

samisk vinterfestival.nu var det en stund sia æ har skrevet her inne. æ har vært ute å reist og gjort masse spennede ting og tang:) og komme tilbake til kautokeino var himmelrike på jord. helt utrolig deilig.
jeg har vært i oslo noen dager og feiret samefolketsdag og samisk vinterfestival i tigerstaden. i løpet av dagene hadde jeg joike workshop med både samiske og norske barn, sang i en kirke på kampen i Oslo, så sang jeg søndagen i Trefoldighetskirken i Oslo, så var jeg på go morgen norge på tv2, spiste frokost med ordfører i oslo og sang på rådhuset og hadde konsert på samisk hus i hovedstaden.
(jeg måtte lære meg sami soga lavlla utennat.....noe som var en liten utfording..men det gikk fint det)
æ har hatt fantastiske fine dager i hovedstaden. æ e så gla for at æ får lov til å drive på med det gjør. All ære til min Far!!!
flere bilder kommer:)
ha en vidundelig dag

8 kommentarer:

Anonym sa...

God å høre at Oslo hadde mye bar å by på. Stå på.

Tor Erik

Ann-Mari Andersen sa...

takk takk:) håper alt står bra til med deg

Anonym sa...

Så flink du var å synge. Er stolt av deg, men jeg har jo bar herlige og flinke barn.

mamma

Anonym sa...

Så bra at du kunne bruke bilde jeg laget fra webtv. Jeg satt en stund til jeg fant et utrykk jeg synes så bra ut, og jeg synes de ble bra. Du var jo så flott på tv. :O)

Anonym sa...

ja æ stjelt bildan av deg ja:) sorry at æ ikke spurt... hadde ment det. du e jo så flink med dettan:) idag var vi på skutertur, bare gled deg til dåkk kommer hit til påske:) vi har masse sne her.

ama

Anonym sa...

Neida. Var bare artig det. :O) Var litt redd for at jeg skulle lage et som du selv ikke likte....SNø her og. I morgen er det enten akedag eller badelanddag. Vi ser været an. Snøskuter høres fantastisk ut. Har kjørt skuter noen ganger da. Men det var i litt ulent terreng så jeg fikk ikke noe fart. Gleder meg til påske, men før det skal jeg jo på den andre siden av kloden vet du.

Anonym sa...

kjempekoselig å ha deg på besøk! du er en flink artist :) stolt av deg!
søster

Anonym sa...

takk for det:) glede meg til du kommer hjem en tur. æ kommer vel til oslo innen par uka...

am