søndag, februar 06, 2022

Hei på deg fra hjemmets lune stue!

Hei og lihkku beivviin! Dette innlegget er faktisk en aldri så liten bloggrape av Berit, som har fått den store æren å fikse noe fjusk på pc'en til Ann-Mari. Og her finner jeg bloggen vidåpen, og da klarte jeg rett og slett ikke å ikke dy meg! Jeg utpekte meg selv som gjesteblogger, så får vi se hvor lenge dette innlegget får stå i fred, hihi! :) 

Jeg ønsker først og fremst å ønske alle lesere av denne bloggen en riktig god feiring av Samefolkets dag, som er i dag 6. februar. Gratulerer også med dagen til alle kjentfolk som har bursdag i dag, hurra for dere! <3

Vi skal feire dagen her i Alta med bidus, bålpanne-fest i sentrum og joiking fra morgen til kveld. Det blir veldig koselig, tror jeg. I tillegg skal Ann-Mari være gjestesnapper på en snapchat-konto som heter Diabetes Crewet i dag, så det blir sikkert mange selfier rundt omkring, kjenner jeg henne rett :) Ta en titt du også, tror du vil lære mye om livet med diabetes. Jeg syns iallfall at det er veldig interessant og lærerikt. En smakebit:

Ellers håper jeg at alle får en bra samisk dag. Tenker på alle flinke folk, institusjoner, skoler og barnehager rundt om i landet som har forberedt seg lenge til dagen. Vi selv har vært i kontakt med en barnehage i Bærum som trengte hjelp til uttale av samiske ord og diverse sånt. Koselig å kunne bistå! Lihkku beivviin kjære folk!

Hjertelig hilsen fra Berit. 

1 kommentar:

Blogzweden sa...

Nice, a blog hack :-).