lørdag, desember 29, 2012

hjerterått

Her er musikkvideoen til låta "Hjerterått"! meget bra; kjempejobb av artistene, og regissør Carl Christian Lein Størmer! du må følge med: en kjempespennede serie som er superprodusert av Original Film med skjønne Mona i spissen:)

det er ikke mindre enn over to år siden jeg ble involvert i nrkseiren "sameland" (arbeidstittel), produsert av Original Film med Mona Steffensen i spissen.  jobben min var da å finne hovedrollen Isak. dette foregikk med usansynlig mange audition av ungdommer fra fjern og nær, mange mange flinke ungdommer. ja vi fant han, den perfekte isak: gard emil fra kautokeino (kompisen til min sønn)

så startet innspillingen av serien i januar 2012 som varte INTENST i tre mnd..det var arbeid 24/7, nye statister hver dag.. ikke par stykker men mange mange... mange. totalt er det vel over 400 personer som står i mine lister. derfor: dette er en kautoserie, som ikke kunne blitt så god som den ble uten kautofolk!!!! og kautofilm med Andreas Ausland i spissen. Hurra for Kautokeino!!!!

selv om det er en barneserie så anbefaler jeg alle sammen å følge med. det er fantastiske bilder som er tatt i hjerte av sameland, spennende manus med buketter av mennesker.  5.januar er kvelden! og åtte uker fremover:) mens du venter nyter du denne vakre musikkvideoen:)
les nydelig.

4 kommentarer:

lovelyliller.com sa...

Kjempeflott video :D gleder meg til å se serien!

evy sa...

Jeg tenkte også å blogge om serien nå når den nærmer seg sending,men jeg får ikke til å dele videoen på bloggen min. Jeg fikk spm om å dele på mail,twitter og en lenke til som jeg ikke husker. Hvordan gjør jeg det?

Klem evy

Ann-Mari Andersen sa...

du går inn på youtube, på hjerterått videoen. under filmen står det på en rekke: info del legg til. trykk på del, når du da kommer inn på "del denne video" så trykker du på "innebygd", da kommer det masse skrift som du kopierer, og limer inn på bloggen din. men skal du legge den på fb så er det bare å kopiere adresselinjen. ellers håper jeg at du og dine har en fin romjul med glede og varme:)
annmari

evy sa...

Tusen takk. :) Det gikk bare ikke å gjøre det fra iphonen,så jeg måtte inn på en pc. Da ble det greit. :)

Fortsatt god jul til deg og dine,og et riktig godt nyttår!!
Klemklem