tirsdag, august 19, 2008

studioarbeid på gjerdrum:)

så var en av de siste toner satt på andagassiiplata mi, og det føltes ganske godt, nå er det ikke mye igjen:) jippi:) æ har virkelig forventinger til at plata blir fædi snart:) det e viktig å ha tro og ikke minst forventinger til det arbeidet man gjør, da blir det fremgang..

men en kort advarsel: ikke forvent deg altfor mye av andre mennesker.. stol heller mer på deg selv. jo mindre du forventer, jo mindre blir skuffelsen....eller gleden blir desto større:) men å leve e jo et sjansespill på godt og vondt. mennesket kan svikte i det øyeblikket du mest hadde behov for et øre eller en klem...og dem du kanskje trudde sto deg nærmest var flere planeter fra deg, og dem du minst forventet skulle stille opp, sto der.

ønsker deg en fin uke;)

3 kommentarer:

Tor Erik sa...

Du berører noen viktige følelser og tanker. Er med deg på at svik fra noen noen en stoler på, kan komme som lyn fra klar himmel. Og så kan det dukke opp noen en ikke hadde regnet med. Men slik er livet, jeg vet masse om dette. Har jo vært igjenom mye rart og er skuffet over en del mensker. Men jeg har lært meg å se dem som dem er å forholde meg til det. Livet blir da lettere. Er du i Gjerdrum, det er jo nabokommunen min det. Lykke til da. Gleder meg til Cd`en din. Ps. stol på deg selv det er best.

Stor klem

Tor Erik

Anonym sa...

Du har så utrolig rett i det du skriver om at man ikke skal forvente for mye av andre mennesker. Det gjør jeg gang på gang...... og blir skuffa gang på gang. Må bare lære meg å bli sterk og ikke forvente noe. Lettere sagt enn gjordt da. Å bli svikta når du mest trenger det gjør utrolig vondt, og er vanskelig å glemme....

Ann-Mari Andersen sa...

det er vanskelig å gå igjennom livet uten forventinger til andre.. og når man blir skuffet er det så fryktelig vondt. sår tar tid og lege det vet vi. mennesker kan være så fryktelig vond, og egoismen går over lik for å oppnå no til sitt eget beste. æ trur det e viktig at man finner noe som kan være beskyttende for seg selv. trur det e viktig å kanskje ha det i bakhodet at man kan bli skuffet og kanskje ikke hafor høye forentinger til menneskene rundt seg...

ønsker deg en fin uke og takk for komentaren:)

klem