fredag, mai 23, 2008

hei hå:) for en morsom kveld:)


så var andre semifinale over og ja:) sverige og danmark e med. nå er hele norden representert til finalen på lørdag. jippi. æ digge det svenske bidraget. for en stemme, for en kjole, for en kropp, ho e grandprix dronning over alle dronninger. dannmark:) dem slår til iår, mmmmm sir æ bare. nydelig! men æ trur nu enda på pallepass for maria. jordnære maria, men en nydelig sang som vokser for vær gang man hører den. idag har æ faktisk nynnet på den hele dagen. ute i sola, for ja vi har hatt sol idag:) æ har solt meg på verandan med koselig besøk hele dag, og diskutert grand prix. denne uka e jo GRANDPRIXUKA. æ trur fremdeles at norge klare en palleplass, men om norge gir sin stemme til sverige det e æ faktisk litt usikkerpå, trur den går til danmark iår...men det fortjene danmark. det e mange vinnere i år, og beklageligvis e det bare en som går av med seieren. jepp. det var mine grandprixtanker, nå ska jeg jobbe vidre med å planlegge høsten, masse spennede som ska skje. rart med det men her sitt man i mai og tenker høst vinter...eller, man kan jo ha flere tanker i hode samtidig; tusenfryd om par uker, salg av leilighet, grand prix, plateinnspilling, konserter, vebomark, badeland. jepp sommer blir deilig:) og vi nordboere har jo fått smak av litt vår/sommer idag:)

ønske deg en fin ukeslutt. og husk følg med på grandpriksen:)

9 kommentarer:

Tor Erik sa...

Var mye bra sanger som kom vidre, nesten alle fra norden, med untak av finnland vel. Ha en fin ukeslutt du også, hvor skal du selge leilighet henne da? Hvor mye går den for?

Klem

Ann-Mari Andersen sa...

hei hei. ja det var mange gode sanger som e kommet med. æ likte finland:) har leilighet her i kautokeino midt i sentrum. ønske deg en fin helg, en grand prix helg.

Anonym sa...

Hallo, katti skal dåkker til sverige??
sms

Anonym sa...

vi drar siste uka i juni. dåkk må stoppe om dåkk e i nærheten. mamma og pappa ferier 40 års brylupsdag 20.juli i brende. stor fest der. kom da også. æ og sara vic som arrangere det. det blir morro det.

go grand prix helg:)

høres

annmari

Anonym sa...

Kor dokker ska flytte?

Anonym sa...

ingenplassa. har to leiligheter. kautokeino e hjertet på jord:) i gode og vonde dager.

ønske deg en fin grandprix helg, for æ går ut fra at du ska se det. kjempespennende:)

ama

Anonym sa...

Ja kanskje man skulle dukke opp i Brende i sommer:)God Helg til deg !!
sms

Ann-Mari Andersen sa...

ja dåkk må virkelig vurdere kom til festen den 20.juli. det e jo go plass der også, om ikke dere har vogn.

Anonym sa...

Det heter krangbriksen!