torsdag, mai 15, 2008

badeferie i nabolandetpinsehelga ble også brukt til badedøgn i nabolandet. finland e flink med å tilrettelegge for turister. trur nok vi har mye å lære av dem.finske skolebarn får til og med varm mat på skolen hver dag, noe som selfølgelig gjør no med læresituasjon og motivasjon til å lære. uten mat og drikke så duge jo helten ikke. det var iallfall et deilig døgn i finland med bading go mat og shopping (butikkan var åpen i pinsa).

ønske deg en fin torsdag.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ser kjempefint ut. Minner om sånne utenlandske luksus-spa-steder. Tyrkisk eller thailandsk. Og alt dette så nært. Tøft.

Anonym sa...

ja det tok alså kun 2 tia kjøre dit. æ tok tyrkisk steambad (om det e det det hete)balsam for hud og sjel:)

annmari

Anonym sa...

Hallo:)
E det i levi dåkker har vært??kossen e det der, e det nedslitt?? Saarisealkki e så nedslitt, frister ikke å fære dit mer, kanskje man skulle prøve Levi:)
sms

Anonym sa...

Ser jo forlokkende ut, bra at dere har kost dere. Her er sommeren over og 17 mai melder de 5 grader. Ha en fin høytid og helg. med klem

Tor Erik

Ann-Mari Andersen sa...

ja sms det e levi. æ synes det var veldig okei der. iallefall badelandet. og rommene var store, med eget soverom. men alt e jo nesten i trehvit og det like æ ikke i utgangspunktet... men helt okei. ikke som oulo da. æ har ikke vært i saarisealkki, men ska dit på vårparten en tur. må jo bare dra på badelandene i nærheten når det ikke e antydning til sommer her oppe. det e seriøst kaldt ute om dagen.

heia tor erik. e sommeren over der? jøss. det var kort tid dåkk hadde det... det e litt kjedelig med så brrr kaldt.. men man må se det positive i det også da... (obs æ fant ikke no positivt med det denne gang.....)

uansett. ønske dåkk en fin 17.mai helg:)

høres