søndag, oktober 14, 2007

kina


dagen i dag var hvit. helt snehvitt. sneen kom ja. det var kanske ikke no bombe det da, for den kommer jo hver høst... på onsdag reiser jeg til beijing i kina, skal ha en konsert der. det blir morsomt det. vi gjentar canada sukseen meg og berit margrethe.

vi er blitt invitert med til Kina av Menighetsfakultetet ved Universitetet i Oslo for å representere mangfoldet av norsk musikk i forbindelse med norsk uke som blir avholdt på et minoritetsuniversitet i Beijing. vi skal holde konsert med både tradisjonelle norske sanger og samisk musikk, og også salmer, joik og fortellinger. Formålet er å vise bredden av norsk og samisk kultur og musikk. kjempespennende:)

7 kommentarer:

Skribenten sa...

Jeg synes det dere gjør er kjempespennende. Kineserne er kjempekoselige. Besøk også The great wall og Den forbudte by og Den himmelske fredsplass. De er verdt et besøk. Dere må også få med dere silkefabrikker og perlefabrikker. Veldig spesiellt. Flyet fra Kjøbenhavn til Beijing tar rundt 8 timer, men turen til Beijing går veldig greit. Da sover dere. Det er turen tilbake osm er tung med hensyn til de 7 timene forskjell. Når dere kommer fram til Beijing må dere ikke sove før det er kveld. :0) Gud tur kjære deg. Gled deg til Kina. Det er så flott!

Ann-Mari Andersen sa...

heia. ja du har jo vært der:) æ glede meg masse. vi drar om 2 timer.. vi har ganske tett program da i dagene som kommer, men det inkluderer besøk på de plassene. og jett at julegavene ska handles der:) vi høres når vi kommer hjem. da kommer det rapport fra beijing:)

ha en fin uke du også, så høres vi.
klemma fra meg

Anonym sa...

Hei
God tur til dåkker 2 :)
sms

Anonym sa...

Det blir nok en bra tur, har vært en liten tur innom Kina men det begynner og bli noen år siden. Lykke til med alt dere skal foreta dere. Lurt med Julehandel også.

Klem

Tor Erik

Ann-Mari Andersen sa...

nu e æ tilbake fra kina, med mange inntrykk. bilder og sånt kommer om nån dager, må bearbeides vet du:) og sove litt etter lang reise. høres:)

Anonym sa...

Velkommen hjem, håper du har fått mange inntrykk, impulser og opplevelser. Det blir spennende å se hva som kommer på bloggen din etter hvert. Klem

Tor Erik

Ann-Mari Andersen sa...

hei hei.. ska nok blogge i nær fremtid. må bare komme meg etter en lang reise, litt jetleg har man jo.. men bilder og blogg kommer:) snart. vi høres