fredag, april 06, 2007

litt bilder fra tirsdagen
her er litt bilda fra tirsdagskonserten. det var en fin konsert. både ina bonggante og berit leverte varene. det var virkelig artig å være på kroa den kvelden. det var stappe fult av folk og stemmingen høy.

æ og berit tok vår første duett sammen:) en morsom opplevelse, vi sang sammen min gamle sami grand prix sang "rahkisvuohta seamma lea" som jeg vant med i 1993.

kveldens band var stjernemusikerne; svein Schultz (bass og min forige CD produsent), stein austrud (tangenter og min produsent), klemet andres buljo (gitar) og trommer ole jacob larsen. denne gjengen sammen gjore kvelden perfekt og gjorde at det var en deilig følelse å stå på scenen.

13 kommentarer:

BeritOskal sa...

Det var kjempegøy å synge din gamle sang sammen med deg! Får håpe det ikke er siste gang vi synger sammen:)

Ann-Mari Andersen sa...

heia. det var artig syng sangen igjen hehe.. ska ikke vi snart ut på en lang reise:) glede meg:) ha en fin dag!

Anonym sa...

Det høres ut til at du har fått gjort så mye i Påsken, forsatt god påske.

Tor Erik

Anonym sa...

det var hektisk noen dager ja. det er jo så mye som skjer under påskefestivalen. ønsker deg og en forsatt fin påske:)

annmari

BeritOskal sa...

Ja vi skal visst ut og reise... Kjempespennende! Jeg gleder meg masse!

Anonym sa...

det blir spennende:)

annmari

Anonym sa...

lihlkjøj

Anonym sa...

Veldig bra å høre deg synge og singelen var megt megt bra.
Beri Margret burde holde seg hjemme ikke synge ved siden av deg

BeritOskal sa...

BM har dessverre ikke vett til å holde seg hjemme, hun syns det er altfor gøy å synge:) Men jeg er veldig glad og stolt over at jeg fikk synge sammen med Ann-Mari på hennes gamle vinnerlåt. Tror ikke det er så mange som har fått gjort det:)

Ann-Mari Andersen sa...

æ og BM e to forskjellige musikere, vi e gode på forskjellige ting. jeg liker BM sin plate og måten ho joiker på. veldig fint.

til BM: du e vel den eneste æ har sunget duett med på "rahkisvuohta seamma lea". det e en gammel sang som har en helt spesiell plass hos meg.den låta vant æ jo sami grad prix med for hundre år sia og låta gjore at æ bynte å jobbe mer aktivt med musikk kunsten.

Anonym sa...

Ann Mari!

Jeg synes det er smålig at du gidder å kommentere usakligheter om "å holde seg hjemme" (du skrev at dere er gode på forskjellige ting)om en person som har laget en nydelig joik til deg. Jeg synes at BM sang sangen (minst)like fint som du. Hvorfor ikke slette slike innlegg tvert, slik som jeg ser BM har slettet noe om deg i under musikkvideo-innlegget?

BeritOskal sa...

Jeg kommenterte kommentaren først og selvfølgelig måtte Ann-Mari følge den opp. Hvordan kan det være smålig? Jeg er glad hun skrev det hun skrev. For øvrig forstår jeg ikke hvorfor man alltid skal drive og peke på feil hos andre.

Ann-Mari Andersen sa...

det e alltid enklest å peke på feil andre mennesker gjør, trist men sån er det.

til berit:
glede meg å se grand prix med deg ikveld:) det som e så artig med å se grand prix med en sån GP ekspert som du e. kjempe kult.