torsdag, april 12, 2007

etter påske

så va påska over. det er så rart kjenne på den følelsen..så var påska over og alle de tusen turistan som feiret påsken i kautokeino er reist hjem. mange oppleve det som tomt og stille...og det e jo det også. men det e jo også starten på no nytt. etter påske så starte vi på nytt med ting og tang.... alt e liksom helt nytt. æ for min del e bare lykkelig for at påska e over og singelen min e ute og den spilles hos folk og fe.. men nu e tia inne for å jobbe og bli færdi med CD albumet, som faktisk e færdi om nån uka... det er litt rart...singelen fløy jo bare avgårde...håpe du tok den imot......
æ e også gla for alle som kom på kirkekonserten våres. det var en flott time med salmesang. de som kom dit opplevde en time med ro, nærhet og glede. takk for at æ fikk være med på det:) barnekoret som var med på kirkekonserten var fantasktisk flinke.
bilder kommer.

10 kommentarer:

BeritOskal sa...

Takk selv. Kirkekonserten er en nydelig stund som jeg håper er kommet for å bli! Det er en time som går utrolig fort og jeg tror de fleste koser seg med musikken din og de gode ordene du sier mellom sangene. Rene vitamininnsprøytningen!

Anonym sa...

Ja så er det bare å se fremover, sommer og sol.

Tor Erik

Ann-Mari Andersen sa...

takk for det:)snart e det sol og sommer:) alle årstidene e så vakker hver på sin måte

Anonym sa...

HEI Du sang utrolig bra i kirka, du har gud gitt sang stemme. Det var som himmelen senket seg ned i kirka når du sang.
Kan du ikke holde flere konserter...

Takk for den fine singelen har kjøpt flere kjempe bra både tekst og sangen.
En kirkegjenger

Ann-Mari Andersen sa...

tusen takk for fine ord, det varmer å høre sånt:) takk. ja æ holder gjerne flere kirkekonserter, det e noe som æ virkelig liker. sangen "du lahka" har æ e veldig spesielt forhold til, æ e veldig gla i den sangen.

ønsker deg en fin lørdag.

Mustaparta von Skaugum sa...

Jeg tok i mot da singelen kom flygende helt til til Skaugumheim. Bra var den og :O) Keep up the good work. Klem fra Mustaparta von Skaugum

Ann-Mari Andersen sa...

heia mustaparta von skaugum. koz at du likte singelen:) artig. håper dere har det fint med hele mustapartafamilien:)

Anonym sa...

Får jeg kjøpt Cd`en din er på østlandet.

Tor Erik

Ann-Mari Andersen sa...

beklageligvis er den ennå ikke kommet sørover. men jeg håper det ikke tar altfor lang tid før den e i butikker sørpå. men du kan bestille herfra?

Anonym sa...

Ja takk

Tor Erik