onsdag, oktober 04, 2006

livetsmirakler


livets mirakla kan være så mangt. alt fra store forandringa i livet til andre mindre små hendelser i hverdagen. når man stopper opp litt og ser seg rundt på det som skjer i hverdagen, ja da e det små mirakla som hender rundt oss uten at vi e helt klar over dem:) det å bare kjenne på seg selv at man e frisk, eller det å bli frisk fra noe, alt fra ørebetennelse eller spysyka. mirakel:) så tar man være på den gode følelsen man får når man oppdage et lite mirakel. da blir man bare så gla og lykkelig:)

smiiiiiiiiil til din neste:) gi en klem. si et eller to positive ord

4 kommentarer:

Anonym sa...

Helt enig med deg! Det gjelder bare å holde øynene oppe så vil man se dem, miraklene. Jeg opplevde et aldri så lite ett selv i går: Jeg klarte å lage en alldeles nydelig middagsrett som bare var 100% vellykket! Kan du skjønne... Det ER jo et mirakel! :) bm

Anonym sa...

ja, det er bra å bli minnet på det. tenket på det i ste, at man skal være glad man ikke er blind, eller har blinde barn.. eller er veldig syk på noen måte. jeg er glad for det. samtidig som det er rom for store mirakler. de som er syk kan bli frisk, de som har det tragisk, kan få håp igjen!

der det er liv er det håp. mirakelets tid er ikke forbi nei! :)

Ann-Mari Andersen sa...

mirakelens tid er ikke forbi:) og det e det som gjør at det e så hærlig å leve, nettopp fordi det skjer mirakler i hverdagen vår. det det e håp e det alltid liv, heldigvis.

til deg bm; en 100% vellykket middag e mirakel for deg:) kor artig. men øving gjør også mester, det gjelder også matlaging:)

Anonym sa...

Matlaging er nok forbeholdt de flinkeste. Jeg er fornøyd med hver rett jeg klarer å få til:) bm