søndag, oktober 08, 2006

applaus i kirka:)


sangkoret har vært i kirka idag og sunget. det var veldig flott. 30 sangglade barn. og kirka ja den var stappe stappe full. helt ut i gangen. koret sang klokkerent og var taktmessig råproffe:)

og vet du; vi fikk appalus!!!!! og det e vi glade for. trur jo at det e fint få barn inn i kirka og mykne opp litt det stive og alvorlige. det e jo ikke til å komme unna at man e litt alvolig og nesten trist i kirka... og det e jo litt synd. Trur jo at Gud ønsker at vi ska opphøye han med sang, instrumenta og et spontant oppriktig hjerte. og det har barn. vi voksne har no å lære av barna. Man skal selvfølgelig ha ærefrykt for Gud men ikke være redd han... trur jo at mennesket oppijgnna tiden har laget en del menneskapte bud/påbud og relger som man sier e rett ut fra Guds synsvinkel...regler som e rett og slett umulig å følge...påbud som har gjort at man distanserer seg fra Gud, man blir bare oppgitt. og det vil jo ikke Gud. nei, kirka ska være en gledens hus men en åpen dør for alle mennesker. Gud ser til et oppriktig hjerte. nytter ikke kor mye godt og gode gjerninger man gjør om hjertet ikke er med. man blir heldigvis ikke hest av og gå inn i en stall eller blir til en ku om man går inn i et fjøs...........

ha en flott søndag:)

10 kommentarer:

Unknown sa...

og ikke kristen av å gå i en kirke. det står jo skrevet at

"for dersom du med din munn bekjenner at jesus er Herre, og i ditt hjerte tror at Gud oppreise han fra de døde, da skal du bli frelst. for med hjertet tror en til rettferdighet, og med munnen bekjenner en til frelse" (Rom. 10: 9-10)

her står det ikke noe om å gå i kirke, holde bud og regler eller bete seg en viss måte. det er kun troen på Jesus kristus som fører til himmelen :) og glad er jeg for det!

fantastisk med barnekoret! dere er knalltøff, jeg er sååå mektig imponert over de ungene! Guds rike hører barna til! :)

ha en fantastisk søndag du også!
klem fra oslo

Ann-Mari Andersen sa...

heia kjære søster. takk for fine ord og sanne ord:) du e kommet vel hjem til oslo skjønne æ. bra. vi får ringes til uka. klem og kos. kjempe gla i deg. go tur på klassetur

Unknown sa...

takk, gleder meg å dra på tur! kjempeglad i alle dere!
ringes

Anonym sa...

Så flott at dere fikk applaus. SÅ på det NRK opptaket. Barna sang av full hals og glede, men det var helt stille i kirken etterpå!?? Sånn kan det jo ikke være. Det var flott at folk klappet. :-) Det er enkelte kirker her også hvor de ikke klapper etterpå og det er litt trist. Jeg synes det var veldig bra at det ble gjort nå. Tenke seg til hvor artig ungene synes det var. :-)

Ann-Mari Andersen sa...

heia på deg. ja det er på tide at kirkegjengere bynne røre litt på seg... klappe litt og glede seg litt i kirkebygg også, med klapping kan man også ære Gud.det var en fantastisk gudstjeneste.

Anonym sa...

Men Kautokeino kirke e jo ikke så glad i sånne nye ting som klapping, det ble jo en usannsynlig stor sak i media sist jul når AMA sang julen inn, bare se her:
http://www.altaposten.no/nyheter/article31945.ece

Jeg får ikke aktivert linken, men bare kopier den og lim inn i adresselinja på webleseren din. Leses best i Internett Explorer. (Det ble litt rot både i Firefox og Opera).

Jeg syns AMA er tøff, hun får ting til å skje! :)

Anonym sa...

Ann-Mari får det til. Full kontroll på ungene og ståler som ei sol når hun dirigerer og spiller gitar med barna. Beundringsverdig!

Liv

Ann-Mari Andersen sa...

tusen takk begge to.... æ blir jo rent rørt av så mye positiv tilbakemeld... takk. det e fantakstisk å jobbe med barn og unge. dem e så flinke og dem har en sanggelde som alle kan misunne. het fantastisk

Anonym sa...

Det er bra dem klappet og viste glede også i kirka. Det står gleden er vår styrke .

Ann-Mari Andersen sa...

ja det var veldig bra ja. og æ trur jo at Gud vil at vi ska glede og fryde oss. glede skaper liv