torsdag, april 27, 2006

da Gud skape kvinnen var han kommet til sin 6. dag. Engelen sa til herren "hvorfor bruker du så lang tid på denne". Herren svarte: "har du sett alle spesifikasjonere som jeg må ha for å forme henne. ho må kunne vaske, men skal ikke være lagd av plastikk, ha mer enn 200 bevegelige ledd, alle må kunne byttes ut og hun må være kapabel til å fungere på en hvilken som helst diett, hun må ha et fang som kan ha plass til 4 barn samtidig, ha et et kyss som kan hele alt fra et oppskrapet kne til et knust hjerte og alt dette skal hun gjøre bare med to hender".

Engelen ble forundret og alle disse egenskapene. Engelen sa; " bare to hender...umulig. Det er for mye arbeid på en dag...vent til i mårra og gjøre henne ferdig". "det vil jeg ikke" protesterte Herren. "jeg er så nær ved å fullføre denne skapelsen som er mitt hjertes favoritt.

Hun heler seg selv når hun er syk, og kan jobbe 18 timer i døgnet". Engelen nærmet seg og tok på kvinnen. "men du har laget henne så myk Herre" Gud sier; "hun er ja myk, men jeg har også laget henne sterk. Du vil ikke tro hva hun kan utholde og klare". "kan hun tenke" spør engelen. Gud svarte; " ikke kan hun bare tenke, men også ressonere og forhandle"

Engelen ble obs på noe, strakk frem hånden og rørte ved kvinnes skinn... "Herre, det ser ut som denne modellen har lekkasje. jeg sa jo at du prøvde legge for mye ting på henne". Herren svarer: "det er ikke lekkasje, det er en tåre. "hva er det til?" spør engelen.

Gud sa; "tårene er hennes måte å uttrykke seg på, hennes sorg, hennes villedelse, hennes kjærlighet, hennes ensomhet, hennes lidelse og hennes stolthet". Dette gjorde stort inntrykk på engelen: "du er et geni Herre, du har tenkt på alt, kvinnen er virkelig vidundelig.." sa engelen.

Gud sa: "kvinnen har styrke som forundrer mannen, hun tåler vanskeligheter, hun bærer tunge byrder, men hun har lykke, kjærlighet og meninger. hun smiler når hun vil skrike og hun synger når hun vil gråte, hun sloss for det hun trur på, hun står imot urettferdighet, hun tar ikke nei for et svar når hun tror det finnes en bedre løsning, hun gir av seg selv for at familien skal ha det godt, hun følger venninna til legen fordi hun har legeskrekk. hun elsker betingelsesløst, hun gråter når barna oppnår noe, gleder seg over venners fremgang. Hjertet blir kunst når nære lider, eller tap av kjære, men hun er sterk når hun tror at der ikke finnes mer styrke. hun vet at et kyss og en klem kan hele et knust hjerte.

Men det finnes kun en feil ved kvinnen; hun glemmer ofte hva hun er verd............."

6 kommentarer:

Anonym sa...

Utrolig sterkt.

Ann-Mari Andersen sa...

"du vet vel om at du er verdifull, at du er viktig her og nu. at du er elsket for din egen del, og ingen andre e som du".

ja kvinner kan være rimelig selvutslettende...........

Unknown sa...

du kan jo gå inn på niinas navn, der hun har skrevet i min blogg. så kan du kommentere der i hennes egen blogg. :)

Anonym sa...

Du passar inn i selve skapelsen, det fins en uppgift jüst for dig. Och Gud i himlen aksepterer deg endå, det kan du lita pä.

Det er en vakker sang, og det er alldeles nydelig når Carola synger den. Har jeg sagt at hun er helt fantastisk live. Gubben, som aldri har brydd seg noe om henne, fikk direkte gåshud da hun tok løs på scenen. Det var helt faktastisk. Ellers skulle jeg bare innom å gi deg en klem. E nu jaggu flere daga sia æ snakka me dæ på messenger. Sukk!

Ann-Mari Andersen sa...

mårn frua. carola e flott, æ ska på konsert i sommer med ho i sverige, det glede æ meg til. takk for klemmen:) vi høres senere idag.

Anonym sa...

Gud er et geni:)