lørdag, april 29, 2006

fotograf: en søt 3 årgammel gutt som lekte seg med kamera idag. han tok masse bilder, og han ble etterhvert utrolig flink med kamera. han fant ut kossen han sku slette bilder som ikke var bra, og han brukte zomknappen som bare det. ingen slapp unna superfotografen :)

for en fantisktisk dag det har vært idag. våren e virklig på innmarsj og vårlufta e nydelig. har vært ute hele dagen. lekt, ryddet, syklet, sparket fotball. idet hele tatt helt fenomenalt.

rart kor man letner til når våren kommer. alt føles så mye lettere.
man treng ikke så mye klær på seg, bare løpe ut i joggesko og t-skjorte. en anna spennende ting med våren e at det dukke så mye opp under sneen... både av søppel, skrot og ting og tang. leker som har ligget en vinter under sneen blir som nye.. men det e jo mest søppel som må ryddes bort..

nu har æ e spennede kveld foran meg... e barnevakt, og det ska bli spennende det.... har 3 unger under 4 år i hus og en litt større....

rene barnehagen her i gården nu... men ungan e nu søte da da... og så har dem seriøst mye energi i seg. dem løper frem og tilbake og blir liksom ikke trøtt...på en måte....

4 kommentarer:

Anonym sa...

Utrolig tøffe bilder! Skikkelig fotografspire den gutten der!

Ann-Mari Andersen sa...

ja han e flink ja... og han har helt dilla på ta bilder... måtte lure fra han kamerat

Ann-Mari Andersen sa...

trur æ har litt probl med min blogspot...og kommentararn. tallet endre seg ikke etter kor mange komentara det e......???????

Anonym sa...

Joda tallet har endra seg nu.