onsdag, april 10, 2024

Det er vår i luften og innspillingen av sesong 2: Elle og Majjas univers i er full sving

 Nå er vi godt i gang med å spille inn sesong 2 av  podcasten Elle og Majjas univers som kommer ut 1.juli. Vi gleder oss. Sesong1  ble hørt av store deler av Norges barn og det er med glede vi introduserer sesong 2. 

Elle og Májjás univers" er en digital lydbok-serie for barn mellom 2 og 6 år. Den utgis som podkast, og handler om kattungene Elle og Májjá og forskjellige situasjoner de havner oppi. Elle og Májjá bor på en gård ganske langt inne i Kongleskogen. Der bor de sammen med Grisefar Grynt, hønene, kua, reven, kråka, skogens konge - elgen - og alle de andre dyrene som holder til i skogen rundt. Oppe på fjellet ligger det et vann, dit synes Elle og Májjá det er spennende dra. For der bor nemlig gjedda Blopp. Og han er slett ikke noen vanlig fisk, han er nemlig en gjedde, og veldig klok. 


Elle og Májjá er ikke som alle andre kattunger, for de er de søteste i hele verden. Og verden, den er ikke liten. Májjá har en gang sovnet på biltaket og våknet ute i den store verden. Det hadde seg slik at Onkel Ole hadde vært på besøk i Kongleskogen, og så skulle han kjøre hjem. Han så ikke at Májjá lå og sov på taket, og vips så våkner Májjá ute i de store verden. Det går bra til slutt, og Májjá er fra seg av begeistring for alt hun har å fortelle fra den store verden. Men Elle synes nok at det beste av alt er at Májjá kommer hjem igjen.


Språket er enkelt og lettfattelig, og målet er å stimulere barnas egen forestillingsevne gjennom lytting.


Her kan du lytte til sesong 1


Ingen kommentarer: