søndag, november 26, 2023

Bildene er musikk

 Bilder er musikk, et hvert enkelt menneske synger sin sang. Om man vil det eller ikke så tolker man uttrykket ut fra sitt eget perspektiv og sitt ståsted, basert på tidligere erfaringer. Rett og slett gjennom sine egne brilleglass.  alle disse nyanser..som gjør at ingenting er svart-hvitt, men heller full av nyanser og farger.


Jeg kan godt dele mine erfaringer med deg, men en plass i min formidling har du begynt å omformulere budskapet til din forståelsesverden. Det er dette som gjør livet så spennende, fordi vi er en stor gjeng individer på denne klode med individuelle forståelser og virkeligheter basert på de erfaringer man har gjort seg, helt fra man fødes og gjennom livet. Kan dette da bety at mennesket ikke fødes fritt? Tja. Vi fødes inn i en verden basert på rammer, familiestrukturer, kulturer, verdier og normer, som adferdsjusterer oss gjennom alt. 

 Svart-hvitt bilde fra livet..
Hvert av disse bildene har lange historier, basert på livet. Om jeg ikke forteller historien gjør det ikke noe, siden det er mitt budskap til deg som du allerede har omgjort passende til deg.

1 kommentar:

Blogzweden sa...

H a p p y B i r t h d a y