søndag, mai 22, 2022

Studioarbeid og innspillingsdager

I disse dager legges siste verk på podcasten "EllejaMajja mailbmi" /Elle og Majjas univers" 2022. Det synges, joikes og innspilles. Om to dager kommer hjemmesiden ut - og podcasten publiseres 15.juni på Spotify.  SÅ: har du barn, kjenner noen småbarn som vil på eventyr med kattungene Elle og Majja er det bare å laste ned podcasten og bli med på spennende turer. Enten på samisk eller norsk:) Dette er et prosjekt støttet av det norske sameting. Det vil være 24 episoder tilgengelig. Den perfekte gave til foreldre og barn som skal på bilferie. 

kattungene Elle og Majja bort langt langt inne i Kongleskogen. Der bor de sammen med Grisefar Grynt, hønene og alle de andre dyrene i skogen. Opp på fjellet ligger det et vann, og dit synes Elle og Majja det er spennende dra til. For der bor nemlig gjedda Blopp. Og han er ikke noen vanlig fisk, han er en gjedde. Elle og Majja er ikke som alle andre kattunger. Fordi de er de søteste i verden. Og verden, den er jo ikke liten. Majja har engang sovnet på biltaket og våknet ute i den store verden. Det hadde seg slik at matmor satte seg i bilen og kjørte til butikken for å kjøpe kattemat. Og vips så våknet Majja ute i de store verden. Majja er helt overveldet begeistring for alt hun har å fortelle om til dyrene hjemme på gården av det hun har sett i den store verden. Men Elle synes nok at det beste er at Majja kommer hjem igjen....


1 kommentar:

Diana sa...

Jeg har delt dette i min gamle samiskkurs facebookgruppa - mange av elevene var samer som lærte samisk fordi barna deres lærte det i barnehagen.