torsdag, november 12, 2020

corona og kreativt arbeid

 Da er det på med corona, holde seg inne og strenge tiltak i Alta og Finnmark. Det er som en bølge som brer seg over oss. Da blir man hjemme. rett og slett. Jeg har i denne coronahøsten pusset opp og oppgradert huset vårt. Masse arbeid - superfornøyd. Men når ulike romprosjekter blir ferdig ser man behovet for noe annet, som for eks skal badene/toalett til pers. jau. Men av en eller annen grunn så har jeg blitt (endelig) både kreativ, energisk  og tenker alternativt/nytt. Jeg har skrevet masse, som hyler etter å komme seg ut.

 All denne tid jeg tidlige har brukt til å dra hit/dit/reist/fartet her og der.. har gitt meg masse ekstra tid som blir til noe konstruktivt. Jeg må si at jeg har fått enda større glede av og sitte ved pianoet, høre på spotify og bli inspirert - og og skape  noe selv. Det bobler liksom litt over av nye ideer og fortsettelser på noe spennende. 

Håper du også finner noe meningsfylt i denne rare tid. Finn igjen det rommet du kanskje hadde før tiden tok deg. Et lite søk i deg selv og du blir overrasket. stay safe

Ingen kommentarer: