lørdag, september 23, 2017

Takknemlighet

Jeg er takknemlig og glad for livet - gleden og freden. Jeg har vunnet i lotto med å bli født i Norge, vokse opp i Kautokeino og bo i Alta. Jeg er heldig som har musikken så sentral i livet mitt. jeg er priviligert at jeg får gi musikalske gaver til mennesker. det gir meg så mye tilbake. Jeg er virkelig heldig.

Jeg takker min mor og far for at de gav meg gitar som ni åring, at pappa og Jørn Arild Isaksen lærte meg de første akkordene, at musikken var så sentral i pinsemenigheten, at de slapp barn til på scene, at jeg fikk være med. hadde det ikke vært for det hadde jeg ikke vært her jeg er i dag. Jeg er glad for gaven, gitaren som ble min venn i tunge og lette ungdomsår, en trøst og glede. om jeg fikk husarrest så da satt jeg på rommet spilte gitar:) min beste venn. Jeg hadde ikke youtube, så jeg ble tvunget til å trene opp ørene mine, som sikkert er årsak til at jeg har så godt gehør. Takknemlighet.

Den tryggheten som jeg fikk gjennom min tro og oppvekst som har gjort meg grunnfestet i min tro og styrken til å være meg, bare meg. Jeg er så heldig og takknemlig for at jeg hadde en bestemor som sang alle de salmer til meg HVER kveld i min barndom, som førte til at jeg har et så nært forhold til kirkesalmeboka. Over år så lærer man dem:)

 Derfor alle foreldre: Gi kunstformer til barna, dere vil aldri angre på det. Mange lurer på hvorfor jeg orker jobbe så mye med barn og unge: det er på bakgrunn av mine erfaringer at jeg gjør det. Det er hemmeligheten: gi barna kunst og kultur, gi det som gave til barna som er med på å leve frem drømmer.

 Min oppfordring til deg leser er: skriv en takknemlighetsliste, sett pris på det du har idag, det er ikke sikkert du har det i morgen, vær glad, gi en klem, si noe positivt og lev.

 Ta vare på øyeblikket, det kommer aldri mer tilbake. lev og nyt. se glansen i hver pust mellom grenene. Kunstverket som er malt rett foran øynene dine, bevegelsene som danser i lyset av solen som tvinger  mørket bort....

Ingen kommentarer: