tirsdag, september 04, 2012

alva og elina, mirja og alle sammen.

heia alva og elina, mirja og alle. tusen takk for hyggelige meldinger på msn og mail. jeg savner koret kjempemye. alle sammen der. jeg savner å synge med dere. men: det ble slik denne høsten at dro til alta på grunn av mange ting som jeg kan forklare en annen gang. men: det er ikke mange mil hit, når dere er i alta så må dere komme på besøk til meg:) jeg bor midt i alta sentrum:)

elina: huske å sende/maile meg de sangene du har sunget inn, jeg gleder meg høre dem. og alva: de nye sangene dine vil jeg så gjerne høre:)dere må ikke slutte å synge og spille selv om jeg ikke er der. dere må tvert imot synge masse, øve masse, for husk: øving gjør mester. når det gjelder "kor da?" så må vi få til en øving i kauto en lørdag eller søndag. så til alle dere som er med: forsett øve. overrask meg:) til mirja: du har så vakker stemme, jeg håper virkelig at du også fortsetter å øve, med andre og deg selv. jenter: vær kreativ og produser tekster og melodier:)så sees vi jo snart:)

klem klem klem


3 kommentarer:

Elina sa...

Så søtt bilde og ett sååå søøøt inlegg :*
savner deg også!!
Jeg skal prøve å sende deg de sangene :-D

Elle Ravdna sa...

Hei annmari! Savner deg kjempemye! Og koret blir ALDRI det samme uten deg.

<3lig hilsen Elle Ravdna.

Ann-Mari Andersen sa...

heia elle ravdna. jeg savner også koret masse. men jeg håper dere synger og spiller gitar selv om ikke jeg er der. snart får vi nok til en sangkveld:) stå på:) øv masse. husk at øving gjør mester:) du og dere er superflinke!!!! talenter