onsdag, juni 13, 2012

sommerferie og treningsleir.


det begynner å bli grønt i på vidda. det er vakkert
det er kun noen dager til sommerferie, det gleder vi oss til.
det har vært en flott vår, en tid med mange opplevelser
ferieplanene er i boks, akkurat slik man ønsker dem.

jeg for min del starter sommeren med treningsleir på moi,karateleir som varer fra onsdag til søndag, tre treningsøkter pr dag: det blir hardt men morro. karate folk fra hele landet sammen på en folkehøyskole mellom stavanger og kr.sand. både kropp og sinn skal trenes og et håp om gradering søndagen:) det blir mitt tredje belte, som har tatt 3,5 år.

det finnes mange karateformer, vi trener noe som heter kyokushinkai og er tilknyttet Norges Kyokushin Karate Organisasjon (NKKO) består av 19 klubber. Vi er tilsluttet European Kyokushin Federation (EKF) og Kyokushin World Federation (KWF).

kyokushin karate blir omtalt som the strongest karate, her kan du lese mer om grunnleggeren av karateformen. her kan du jo ta en titt på litt kyoukushin:) verdens beste treningsform, man blir sterk, smidig, kjapp, bøyelig og masse energi. i tillegg har vi et godt miljø i klubben. det fine med karate er at det finnes klubber i hele landet, så man har aldri noe unskyldning for ikke å trene, bare å ta gien med seg og finn seg en klubb der man er:) rett og slett. så folk: jeg anbefaler denne treningsformen. det passer for alle type mennesker, unge som gamle. det er faktisk gjort undersøkelser på at barn som trener karate med all den disiplin som følger gjør det bra på skolen:)

Ingen kommentarer: