søndag, august 07, 2011

søndagstanker

jeg legger bak meg en vakker søndag, en søndag man ikke får tilbake. jeg lagrer opplevelsene godt i mitt hjerte. mamma lagde utrolig god bidus idag. min bror var kommet på middag. sara har klippet meg:) og jeg ble sååå fin, like fin som ho selv etter frisørtime igår i alta som hun betalte 1700 for. og min frisørtime var helt gratis, til og med med fin prat om livet. jeg har en så vakker og reflektert søster. hun er bare god tvers igjennom. hun bryr seg om andre mennesker og hun stiller opp. jeg er så ufattelig dårlig å si det til henne. tror jeg skal si det til henne i kveld når vi møtes hos mamma og pappa i til kveldsmat sammen med familien magne olsen som er på nordnorge ferie. han er en hærlig fantastisk god venn med en vakker frue og fire nydelige barn. jeg er så heldig som har så mange gode mennesker rundt meg som beriker mitt liv. det gir mening. jeg er en voksen dame:)og jeg lærer hver dag. noe jeg virkelig har lært er at det viktige i livet er å være takknemelig for det man har, og ikke gjør tinge man ikke har lyst til eller har feil motivasjon for å gjøre. jeg velger å gjøre ting som gir mening for meg og mitt liv, aktiviteter og arbeid som gir meg noe tilbake. det er berikende. en annen ting jeg har lært er at det å gjøre noe for andre gir dobbelt opp tilbake til deg selv. bibelverset gi så skal du få fungerer virkelig. og det å sette pris på medmennesket. "vær mot andre slik du ønsker at andre skal være mot deg.." den sier mer enn tusen ord. det er en hemmelighet bak den setningen..om man klarer å knekke den koden så ligger det mye velsignelse i vente. det var litt søndagstanker.... nå masterarbeid. 4 dag igjen til levering og jeg har 80 sider å gå igjennom, men jeg kommer i mål:)

klem

2 kommentarer:

Unknown sa...

80 sider på fire dager, heia heia!! dette klarer du fint! tusen takk søster, for de fine ordene! du er fantastisk :) utrolig glad i deg!
takk for en fin samtale, det beriker livet. da jeg kom hjem, kom jeg på at positiv stempling er en utrolig bra ting, og det er noe du er flink med. du har virkelig tro på de unge talentene, og det stempler de i ung alder, som dyktige, musikalske flinke og andre superlativer som er viktige :) ord skaper, og du har skapt mange store talenter. takk for jobben du gjør!

gleder meg til samarbeidet med bokprosjektet, og gleder meg til din salmecd kommer!
god klem

Anonym sa...

takk for fine ord, jeg gleder meg også til boka du har skrevet. tenk den 3 boka. du er bra tøff sara. denne boka er spesiell:) hosianna kommer snart og det gleder jeg meg til. men idag er det bursdagsfest her i huset. stas bli ni år.