onsdag, februar 09, 2011

cdarbeid og zumba. fantastiske onsdag


blir du av og til lei av treninga du holder på med? man blir jo litt lei alt sammen til tider. men vet du, da skal du prøve zumba trening:) utrolig morro, så lærer du deg dansetrinn også. programmene er effektive og og gir resultater fortere enn du ane. zumba er mix sanger med latinamerikanske rytmer og takter. det fine med dette er at du kan bestille den og danse i din stue, og at du er nødt til å lære deg trinnene fordi de bryter ned hver eneste teknikk slik at du bare må lære det. prøv det da vell;)

en liten påminnelse; livet kommer ikke i reprise, verken på godt eller vondt. gårsdagen er fordi, vi har dagen idag vi kan gripe. idag og fremover kan du gjøre valg som er bra for deg og dine. du kan fokusere på det positive, du kan sette mål for deg selv som du jobber mot. ikke la deg påvirke om negative omstendigheter. det er ikke vits. du blir bare trykket ned. lukk ørene og øyene og visualiser dine mål mens du trenger zumba. det fungerer. bestill deg zumba på dvd, og dans deg i god form, du frigjør masse positiv energi med det.

du får ha en superfin onsdag:)

jeg har en veldig musikalsk onsdag med flinke sangglade ungdommer som vet hva de vil. jeg synes det er så fantastisk å se at ungdommer jobber kreativt, at de setter mål og at de jobber masse; øving øving og mer øving for å nå sine mål.

Ingen kommentarer: