fredag, oktober 22, 2010

en vidde full av stjerner.....

her om dagen var medialinja fra tromsø på besøk i kautokeino, en av studentene skrev en oppgave om kultur og musikklivet i kautokeino. er ikke det morro? det synes iallefall jeg. ryktene har nådd tromsø at det er et blomstrende kulturliv i kauto og at det er maange talentfulle barn og unge. og det er jo så sant som det går ant!!!!!!

det er kjempeartig å bare fokusere på det positive som skjer i vår bygd tiltross for lite resursser og egntlig latterlig liten satsning på fremtiden vår. hallo politikere!!! men heldigvis har vi et engasjement bland folk i bygda som er fantastisk. foreldre stiller opp både på øving og andre ting. folk ringer lurer på om det er noe de kan stille opp med. helt utrolig postitivt. og dette smitter på barn og unge som for eks jobber med musikk.

jeg må jo nesten også nevne at her for noen uker siden ringte det en gutt som har flyttet fra kautokeino og studerer musikk i Volda, han og teamet hans skulle skrive en oppgave om samisk musikk og valgte da kautokeino kommune med kulturskole, barn og de unge. hærlig:) så atter en gang; politiker! få øynene opp og tenk fremtidsrettet. husk det finns igen vekst uten kultur, det fins ingen fremtid uten barn.

2 kommentarer:

http://toreriksblogg.blogspot.com/ sa...

Ja hvorfor skal de ikke skrive om det, du skal reise mye lenger sør å finne de som skriver om samsiak kultur og musikk, selv har jeg skrevet om dette mange ganger. Du og dine har mye å være stolt av, noen av mine beste minner er å oppleve kultur og musikk i Kautokeino de siste årene. Hev hode å vær stolt. Klem Tor Erik (Nittedal = Oslo omr.)

Ann-Mari Andersen sa...

hei hei tor erik:) ønske deg en fin dag:)