onsdag, september 15, 2010

sannhetens erkjennelse?


jeg blir stadig forundret av prinsessa vår, men også beundrende over hennes mot og hennes tro, hennes overbevisning om å skape mirakler i livet. hun snakker om å finne indre sannhetskilde og gjennoppta naturlige kontakt med engler i hverdagen. hun besitter verktøy som kan hjelpe deg til å skape den optimale kontakten med din engel. fasinerende. Jeg blir veldig nyskjerrig, og jeg skal nok melde meg på englekurset når det høve seg sån. se, kjenne og bli kjent.... men frem til da holder jeg meg til min egen sannhets erkjennelse..

«Skap mirakler i ditt eget liv med englene og din egen kraft»

jeg tror nok ikke prinsessen vår er så veldig langt borte fra bibelske prinsipper som mange vil ha det til.

Engler er våre spesielle beskyttere.
Matteus 18,10. ”Pass dere for å se med forakt på en eneste av disse små! For jeg sier dere: Deres engler i himmelen ser alltid min himmelske Fars åsyn.”

Engler sørger for vår trygghet.
Salmene 91,11-12. ”For han skal gi sine engler befaling om å bevare deg på alle dine veier. De skal bære deg på hendene, så du ikke støter foten mot noen stein.”

Engler redder oss ut av fare.
Salmene 34,8. ”Herrens engel slår leir til vern om dem som frykter Herren, og frir dem ut av fare.”

Engler utfører Guds vilje.
Salmene 103,20-21. ”Lov Herren, dere hans engler, dere sterke helter, som gjør det han sier, så snart dere hører hans røst. Lov Herren, alle hans hærskarer, dere hans tjenere, som gjør det han vil!”

Engler bringer beskjeder fra Gud.
Lukas 2,9-10. ”Med ett stod en Herrens engel foran dem, og Herrens herlighet lyste om dem. De ble meget forferdet. Men engelen sa til dem: ”Frykt ikke! Jeg kommer til dere med bud om en stor glede, en glede for hele folket.”

Hanne Nabintu Herland, det er vel å ta litt i å kalle prinsessa vår for heks?

1 kommentar:

Cathrine sa...

Veldig bra skrevet. Dette støtter jeg fullt ut. Englene er tilstede i alle menneskers liv, men fokuset på englene er helt feil for tiden. Dette er moderne heksebrenning.

Hilsen en heks.