torsdag, juni 03, 2010

drømmestipendet til kautokeino:) Hvilke talenter vi har her!!!


Niels Ovllá Oskal Dunfjell og Gard Emil Elvenes fra Kautokeino har fått DRØMMESTIPENDET!

Stipendet deles ut fredag 4. juni kl 16.30 på Kaffegalleriet der GLR har direktesendt radiosending (lokalradion).

kom du også. vær med å støtt opp disse unge talentene. det serveres kaker, boller brus og kaffe:)
hjertelig velkommen:)

Drømmestipendet består av 100 stipendier à 10 000 kroner - til sammen én million kroner. Stipendordningen er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipendutdelingen ønsker de å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge. Drømmestipendet skal gi inspirasjon og være et bidrag til å oppfylle unge kulturutøveres drømmer.

Kommunene nominerer kandidater. Norsk Tipping finansierer stipendene. Norsk kulturskoleråd er en utviklings- og interesseorganisasjon for kommuner som eier og driver kulturskoler. En bredt sammensatt jury velger videre ut de 100 heldige stipendmottakerne hvert år.

Av de mange nominerte fra hele Norge har juryen besluttet at trommeslagerne/perkusjonistene Niels Ovllá Oskal Dunfjell og Gard Emil Elvenes får ett av stipendiene.

Niels Ovllá og Gard Emil er blant annet kjent fra Norske Talenter 2010, som ble sendt på norsk TV2 i vinter og vår. De kom helt til semifinalen. De har også spilt i pausen under Samisk Grand Prix, som ble direktesendt på NRK P2 påskelørdag 2009 og på mange andre arrangement.

Ingen kommentarer: