onsdag, mai 05, 2010

bodødager


jeg er på spennende masterseminar på høyskolen i bodø. utrolig hærlig og morro og treffe de andre masterstudentene. for å si det slik, vi treffes kanskje to gang i året, ikke det engang..
så har jeg fått tildelt en fantastisk flott dame som heter agnete wiborg (seniorforsker og sosialantropolog) som min veileder for masteravhandlingen. du verden hun er kunnskapsrik og flink. og ikke minst, dem har godkjent mit tema og problemstilling. ah.. ting kan ikke bli bedre. det har vært en vinter med seriøst masse jobbing, og nå; ja nå begynner ting å ta form, og forskningen kan starte opp. jepp, nok om de syslene.

fritiden min har vært særdeles hyggelig her i bodøby. jeg har vært på fisketur i en 30 fot varm flott båt. jeg fikk 3 store torsk:) hehe.. det var alså en opplevelse for samedama fra vidda. jeg skal sette ut bilder når jeg kommer hjem. jeg er så heldig å ha may lill med familie her i bodø som jeg bor hos. de tar seg virkelig av meg. de steller og duller med meg. tusen takk may lill. du og din familie er fantastisk. dere har gjort dagene mine til et eventyr. nå gleder jeg meg vise dere sameland:) regner med at dere kommer snart:)

ønsker deg en fin onsdagskveld. håper du har det fint og at du er fornøyd med det du sysler med om dagen. høres;)

1 kommentar:

Blondhild sa...

Så koselig at du kom Ann-Mari. Du er så koselig, så lett å være sammen med og så lett å glede. Et herlig menneske. Håper det ikke blir lenge til neste gang du kommer hit.