tirsdag, november 24, 2009

2012


har du sett filmen 2012? som handler om at jordens eksistens slutter å eksistere? snakk om deprimerende film.. Det var Maya-indianerne i Mellom-Amerika som lanserte endetidsprofetien. Etter mayaenes tidsregning lever vi i Femte Sol, den femte tidsalderen etter skapelsen. Denne tidsalderen startet i år 3114 f.Kr i og med Venus' fødsel. Endetiden for Femte Sol er 21. Desember 2012. alså til neste år....rettelse; jorden går under om 3 år????

jeg må innrømme at jeg sliter litt med slike filmer, selv om det også er litt fasinerende med profetier og spådommer. men kor mange dommedagsprofetier har ikke jorden overlevd?

men nå står vi alså ovenfor en tusen år gammel spådom om at jorda slutter å eksistere lillejulaften om 3 år...(takk A-C for at jeg fant tilbake til rett tid...) alså om 3 år.

scary...tenk om det er sant?? hm....

9 kommentarer:

Anonym sa...

ja tenk om d e sant da...
sms

Ann-Mari Andersen sa...

ja tenk om det faktisk er sant??? herregud det e deprimerende tanke.. vi må nok bli mer snill med moder jord og ta vare på den, om det ikke er forseint..

A-C sa...

Ehh.. Jeg tar høyde for at jeg surrer litt med årstallene for tiden, men er vi ikke i 2009 nå? Så vi har altså tre år igjen til 2012? Tre hele år å gjøre masse rart på! Kan jo bli overkjørt før den tid, vet jo aldri..

Lev dagen i dag som om den skulle være din siste! :)

Ann-Mari Andersen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Ann-Mari Andersen sa...

jeg var tydelgvis i 2011 når æ skrev det. det føltes iallefall som om at verden går under til neste år.. oj...kanskje det var et tegn fra oven?

for en uke sia skrev jeg dato og året 07... idag føler jeg meg 75 år..

BeritOskal sa...

Det er nok ikke få dommedager som er blitt spådd å komme opp gjennom årene. De fleste må vi ha klart oss godt gjennom siden vi faktisk fortsatt er her:)

Men tenk om akkurat denne datoen stemmer?! :o

Neida, den gjør nok ikke det. Jeg velger iallefall å tro det, for det er så kjedelig å leve i frykt.

Ann-Mari Andersen sa...

det er vel ikke uten grunn at vi ikke vet fremtiden vår...

BeritOskal sa...

Ikke sant. Det går bra helt til det motsatte er bevist:)

Ann-Mari Andersen sa...

det er en veldig fin holdning. man kan ikke bekymre seg for fremtiden. vi er ikke skapt til å vite ka som er bak neste sving.

derfor; nyt dagen idag.