lørdag, juli 25, 2009

for en vakker dag

jeg har virkelig kost meg idag. jeg har solt meg, jobbet i hage, solt meg mer, vært på middag hos min søster i hennes flotte nye hage, solt meg litt til. jeg slapper av, jeg sløver mmm. kjempedeilig. samler meg før jeg pakker sekken for en reise sørover der det blir mye musikk i fokus. morro.

vet du, man slapper mest av når man klarer å legge til side tanker, alle slags tanker, og bare være tilstede med det man sysler med. snakke med plantene man planter, kjenne duften av naturen man omgir seg i, lytte til stillheten. øyeblikket. jeg slapper av når jeg er omgitt mennesker som er snille og som har fokus på positiviteten i livet, som elsker, som er trygg og som ikke har behov for å tråkke på andre mennesker for å fremheve seg selv. tryggheten med slike mennesker gjør at jeg kan være meg selv, jeg slapper av. deilig. oppsumering: jeg er glad og tilfreds med dagen min:) håper du også har det fint med deg selv og det du sysler med:) klemmer fra meg

4 kommentarer:

Anonym sa...

Høres ut som en veldig koselig dag! :)

tufse sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Ann-Mari Andersen sa...

jepp:) føl, kjenn, sans, smak, gled deg idag. klem

solskinnet sa...

Heia. Jo takk. Har det bare bra. Vi styrer nå på her heime. Maler og planlegger flytting i nyhuset. Hvor er du hen? I sør eller nord eller i Norge i det hele og store? Hils kjente. :O)