lørdag, mai 09, 2009

i boblebad med fritzl...

En god plan av to velmenede mødre gledet tre ivrige små gutter til å kjøre fire timer i en bil som gikk på femte gir til Levi. Turen startet i ett tida. Klokka to var vi i Hetta, tre var vi i krysset mot Levi, fire finsk tid og alle fem var fulle av rocknroll fra 70 tallet.
Det første vi gjorde i Levi var at to mødre kjøpte badebilletter til de tre guttene som nå var så giret og skulle bruke fire timer til ende før alle fem spiste hamburger - før returen som skulle starte klokken fem. Klokken fem var vi fortsatt sure på 1-2-3- fire fete finske menn hadde jaget tre ivrige små gutter ut av boblebadet som ikke var ment for bare to i en skvulpende time i Levis badeland fra 70 tallet.
Vi satt oss i bilen. En gutt med sår rygg etter to saftige tryn på rygg og rompe, tre gutter var slitne, det siste av fire timers biltur var i ferd med å starte for fem veldig slitne mennesker. Bak oss var et unisex bad av tyrkisk karakter, med minst to nakne josef fritzel figurer som skremte tre søte gutter fra å være fire ganger så fornøyd før klokken slo fem.
Veien hjem gikk raskt når nummer fem, opprinnelig mamma nummer en, kjørte fire mennesker, tre gutter og mamma nummer to hjem fra Levi i 150 km/t. Mamma nummer to, kikket på mamma nummer en, spurte tror du at tre gutter har hatt det fint i dag? Ja, i det minste i våre fire timers biltur, svarte mamma nummer en. Mamma nummer to responderte: - Nå? Hvorfor det? - Jo svarer mamme nummer en, fordi vi fikk lært guttene om god rocknroll fra 70 tallet!

2 kommentarer:

BTA sa...

150 km/t?

Anonym sa...

jadda....en smule overdrivelse

ama