onsdag, april 08, 2009

rockekonsert i kveld på lesbygget kl 19.00


Onsdag 8. april kl. 19.00 er det ungdomskonsert på LES-bygget i Kautokeino. Konserten er et resultat av rockeverkstedet som ble holdt i palmehelga for ungdom mellom 10 og 18 år.

17 ungdommer deltok på rockeverkstedet som ble ledet av de eminente musikerne Stein Austrud, Svein Schultz, Ole Jakob Larsen og Hallgeir Pedersen. Instruktørene er blant Norges beste på sine instrumenter, og ungdommene fikk således den beste mulige undervisningen som kan oppdrives i landet. Elevene ble delt inn i tre band og fikk opplæring i hvordan band fungerer, hvordan man spiller sammen og hvordan man lager et ordentlig rockeshow.

Onsdag 8. april kl. 19.00 skal bandene fremføre det de har lært i løpet helga. Bandene som opptrer, er The Predators, Fifty Fifty og Rock`n the clock. I tillegg opptrer Slincraze og Janne Mienna. Det blir rock n' roll på høyt nivå, med fare for whiplash på grunn av heftig headbanging.

Sannsynligvis den kuleste konserten i hele påska, og alle oppfordres til å komme!

2 kommentarer:

Tor Erik sa...

Jeg var der og det var veldig bra.

klem

Tor Erik

Ann-Mari Andersen sa...

for noen fantastiske talenter vi har i sameland:)

synd det ble lite med tid til kaffe... men æ har jobba hele påska... heeele. men nu har æ ferie i en uke:) jippi:) håpe du kosa deg masse i kauto:)