søndag, mars 08, 2009

søndagstanker

"Du er herre over det ord som ikke er sagt, men det talte ord er herre over deg..."

ordet e deg nær...i hjertet og i munn..ord har makt, ord kan drepe og ord kan bygge opp. man kan velge å dvele på det negative, på bitre opplevelser fra fortia, man kan la det spire og gro. eller man kan velge å legge det bak seg. Det er kun du selv som kan kontrollere dine tanker og ord som skal ut av din munn. du kan velge tenke positive tanker og la det positive gro rundt deg:) " sån som du vil at andre ska være mot deg, ska du sjøl være mot dem". spre glede, og du får glede. spre fanskap og du får det sjøl tilbake....

leste en plass at man skal av og til stoppe opp litt, lukke øynene og kjenne etter ka man føler. følelsen gir deg svaret om det du tenker er godt eller vondt. følelen forteller kass signaler du sender ut i omgivelsene dine.

så moralen må jo bli: la oss alle være snille og vennlige mot hverandre, spre glede i miljøet man er i:)

velge å bruke dagen riktig, for det e idag det gjelder, i dette øyeblikket. for neste øyeblikk vet man ikke om hjertet slår..gi en klem, et smil, en klapp på skuldern eller et ord som varmer.

ønsker deg en fin søndagskveld:)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kjempebra, Ann-Mari! Gode ord i en tøff verden:-) Takk! Skikkelig fin hjemmeside, forresten! Når kommer du på kaffe? Kaffekanna e alltid full:-)

Ann-Mari Andersen sa...

takk for det aili. nå har vi jobba en stund med hjemmesia mi og det var godt få den ut igjen. æ kommer på kaffe snart:) æ har litt reiser nu fremover mot påska. siste innspurt med plata mi:) vi høres:)

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Ann-Mari Andersen sa...

æ kommer plutselig på kaffe:) vi høres

Anonym sa...

Kardemomme loven.....

Ann-Mari Andersen sa...

Man skal ikke plage andre.
Man skal være grei og snill.
Og for øvrig kan man gjøre hva man vil.
(Thorbjørn Egner)

veldig bra lov. det sir seg selv, om alle sammen følger den ja da må jo alt bare bli bra....ikke sant?