mandag, desember 01, 2008

1.desember; verdensdagen for aids.


hver dag, hver uke, hver mnd og hvert år e en gave. Trur nok at vi mennesker kan glemme fort at dagen idag midt i all planlegging av mårradagen og ikke minst jula som står for døren e livet. ka vet vel vi ka som skjer i neste øyeblikk eller imårra. nei vet du, slutt å planlegg for mye; "en dag skal æ gjøre det og det.." vær heller tilfreds med øyeblikket og dagen idag med de ting som skjer rundt deg.... om det ikke e så mye bra som skjer, så søk etter å finne noen små gleder midt i det kjedelige som evt e rundt deg. ikveld prata æ med ei om meninga med livet.... høres ut som klisje, men e det nu det? ka e målet med liv ditt? vet du det? tenker du på det? ta en timeout og tenk? er du tilfreds? ikke glem deg selv midt i det du står i. husk at du bare har et liv, bruk det til akkurat det som gir deg mening:) idag, 1.des er det verdensdagen for aids, send dagen en tanke. det e mennesker det handler om. æ traff ei jente en gang som var hiv positiv, tidligere narkoman. å høre historien hennes gav perspektiv. når vi skilte lag, gav ho meg en klem. den klemmen gav meg perspektiv og tanker.... ønsker deg en fin fin1.desember:) æ ska kose meg og fange dagen:)

6 kommentarer:

BeritOskal sa...

Jeg håper virkelig du koser deg på denne dagen, som er din på alle måter! Gratulerer med dagen, AMA. Ønsker deg en knallbra bursdag!

Anonym sa...

Gratulerer med dagen.

Anonym sa...

Lihkku riegadanbeivviin!

Anonym sa...

Grattis med dagen:)

Anonym sa...

Grattis med dagen !!!
klem fra kusine:)

Anonym sa...

hei hei og tusen takk for hilsner. hadde en fantastisk dag igår. hele dagen. og mange flotte gjester kom. og ikke minst mange varme hilsninger:) takk

annmari