torsdag, oktober 23, 2008

trallallalla... :)


torsdagen kom så altfor fort igjen..og ikke en brøkdel av det som var på planen ble gjort. men egenlig, ka gjør vel det?? arbeid spring ikke fra deg, det kan gjøres en anna dag. nå koker jeg bidus og gleder meg bare til middagen. jeg skal servere bidus til familie og venner. det e kos det. det e det som livet, det som skjer akkurat nu...øyeblikket der en venn blir gla fordi han får servert middag, øyeblikket der din lille gutt klapper deg på magen og sir at den kjennes ut som en brøddeig, men det e jo slik mammer skal være:) øyeblikket det plinger inn en sms som lure på kossen du har det, øyeblikket du faktisk skjønte at bassgitaren ikke var så ille å stemme alikevel,øyeblikket om mårran man våkner og ser at sola faktisk skinner enda og det e varmegraderute, øyeblikket der din fraflytta venninne plutselig dukker opp med sin lille gutt og finn ut at nu ska vi ferie bursdagen vi ikke feira sammen i sommer med ballonger gaver gåtteri og mye morro. så ka gjør vel det at man ikke nådde gjøre alt som skulle gjøres denne uka? snart skal bidus spises og torsdagskvelden får komme med det den måtte by på:)

(foto: liv AS Pedersen)

ønsker deg en megafin torsdag.

5 kommentarer:

Tor Erik sa...

Hei du lille venn, opplever det samme som deg, det er torsdag, eller om 2 min er det fredag, hvor ble uka av? Jeg har også masse å gjøre om dagen, studier og jobb (130%) + pluss hus og ungdommer. Ja men det er hærlig når noen tenker på en. sms med glad i deg pappa. Ha en fin helg da. Det ble fredag ja.

Klem

Tor Erik

Tor Erik sa...

Ps. artig bilde, du ser flott ut.

Klem

Tor Erik

Ann-Mari Andersen sa...

takk for det. bildet tatt igår, så sån ser æ ut idag:)

Skribenten sa...

Det er godt når tiden går, det er da i allefall jeg opplever at man eksisterer. Det at tiden går, er et godt tegn. Et nydelig bilde av deg Ama. Går det bra ellers? Tenker nå masse på deg hver dag nå. Stor klem fra Elliloka ;-)

Ann-Mari Andersen sa...

heia og takk for det skribenten. joda livet går:) sån e det med det. masse klemma fra meg til deg. du e ei go venninna. takk for det.