torsdag, august 21, 2008

blogging fra mobil


æ gav opp for denne gang... det funka ikke helt..trur det e no rart med både telf min og ikke minst bloggen..sikkert en hemmelig hake man ska krysse av på.. jaja. ikke farlig det, får det nok til engang:) kanskje det e et tegn på at æ har blogget litt mye i det siste...at æ faktisk treng meg en liten pause..men nu blir det litt mindre av det da, ska snart ut å reise og har mange spennende sangoppdrag neste uke, noen litt uvanlige spilleoppdrag også:)hadde mobilbloggina virka kunne æ jo blogga der og da...hehe... men det gjør det alså ikke dag, kanskje imårra?

ellers ønske æ deg en fin ukeslutt og en helg, akkurat som du ønsker den. måtte din drøm gå i oppfyllelse:)

klem

4 kommentarer:

Tor Erik sa...

Ha en fin uke og forsatt lykke til med mobil-blogging. Ikke glem helt oss som følger med da.

Klem¨

Tor Erik

Ann-Mari Andersen sa...

hehe... neida kjære deg:) det ska æ ikke gjøre. glemmer ikke. får en hektisk uke da da. men ska blogge:)

håper alt e bra med deg og det du driver med.

vi høres:)

Tor Erik sa...

Hei lille venn, alt er ikke vel. Det kunne gått riktig galt. Ble påkjørt av en bil på motorsykkeltur i dag. Jeg sto helt stille og ble meiet ned. Vondt i begge bein og nakken. Men er oppegående, ble litt redd da. Mye skader på motorsykkelen min. H aen fin helg og klem til deg.

Klem

Tor Erik

Ann-Mari Andersen sa...

what.... jøss... huff. bra det gikk b bra med deg da. det viser at man kan være så forsiktig man bare kan..men det nytter ikke, det fins andre på veien som kanskje ikke e så forsiktig..

ønsker deg en fin uke og go go go beding.