onsdag, juni 11, 2008

tilbake til vinterland

for det e akkurat det det føles. etter nån dager i syden..østlandet med 30 varmegrader og fantastisk sol, blomster og bading..ja da e det kaldt og kom til 3 grader og kald nordavind.. men men. vær e vær.. bør jo ikke påvirkes av det. men desverre gjør vi nok det. men uansett det var deilige dager, kos, badig og masse studioarbeid. en ny tekst ble skrevet og sangen tok form, i andagassiistil:) det var veldig kreativt iallefall. nu bynn æ glede meg veldig til plata e ferdig. alle gjestene har gjort sitt og nu ska cover og bilde tas:) jippi..... og så må æ kjenne på når æ vil utgi den.. (æ e litt rar...klare ikke slipp taket..). idag var jeg informant for en britisk gutt fra london som tok doktorgrad i forhold til samisk musikk/kultur. det var spennende det. det e faktisk ganske så spennende å få spørsmål fra en som faktisk studerer det så grundig og ikke minst stiller kritiske spørsmål. ønsker deg en fin dag og en fin uke. og gratulerer alle sammen med ny ekteskapslov. det blir spennede å føle med ka de fromme kirkelige overhodene kommer til å gjøre med det. det e egenlig veldig synd at mennesker dømmer sine medmennesker med bud og regler, og bestemmer kor mye verd du e som menneske. "hvem er du som dømmer et annet menneske..." det har vi ingen rett til. For Gud er vi alle sammen like mye verd. men det var ikke det æ sku blogge om denne gang da. nå e det tid for litt husarbeid, og faktisk ser æ frem til det fordi det e så lenge sia æ har gjort det.. (ikke min sterke side da da). æ mene nu at litt rot må tåles, å måle verdien av et hjem utfra kossen det ser ut inni med fine materialistiske ting og ryddig og pertentlig e meningsløst..for det e jo ikke døde ting som skaper harmoni trygghet og glede. " spre positive ord og det positive vil gro rundt deg" uansett kossen du bor:) det mene nu æ. så derfor, sykle en tur med dem man e gla i e mye morsommere og gir mye mer enn og bruke tiden på å spusse sølvtøy..hehe... jepp jepp. ønske deg en fin kveld. vi høres:)

6 kommentarer:

Tor Erik sa...

Ler så jeg så jeg rister, du får ut av deg så utrolig mye på en liten blogg side. ler igjen. Du må ha utrolig mye inni deg som må ut, se alt det du har skrevet på bloggen din i dag, dette kunne jo hver for seg blitt 2-3 blogginnlegg. Du har iallefall besøk mer en hva jeg har. Engelsk mann som er spesialist på samisk musikk, kult. Reiser til London i morgen fredag. Ble vist mye dette også. Ps. se smuppa på min side som har vært i masse i media denne uka. Ha en fin helg til ei hærlig dame.

Klem

Tor Erik

Tor Erik sa...

Blir litt iverig, blir noen trykk-leifer.

Anonym sa...

Godt å høre du hadde en fin tur Velkommen hjem til vinterland! Vi må se det positive i alt. Lite sol betyr mindre rynker og risko for hudkreft :)

Ann-Mari Andersen sa...

hei hei. hadde en veldig fin tur. deilig med varme og litt ferie:) men hadde mest jobb da..

vet du tor erik.. ja har masse å blogge om, men har ikke hatt tid den siste tiden. har hatt det litt hektisk. så når æ omsider skriver så blir det bare litt om alt.. og det e jo kanskje litt dumt da da..

så har æ hatt et litt ambivalent forhold til bloggen den senere tid.. det er en lang historie.. men det e ikke alle folk som liker bloggen min. og kan du skjønne at dem gidd lese den? det e jo frivillig det da, og man velger jo selv kor man surfer? gjør man ikke. men ellers har æ det fint og trives med det æ styre med.

ønske deg en fin helg:)

Anonym sa...

Ikke bry deg om hva andre tenker og tror! Det er DIN blogg og du skriver om det du vil og på den måten du vil! Dessverre vil det alltid være folk som må se ned på og snakke stygt om andre. Vi må bare prøve å heve oss over det. Stå på videre! Ønsker den en fin kveld :)

Anonym sa...

heia. takk for oppmunterende ord. det e godt høre sånt for det gjør at man blogger vidre:) og det e jo det æ like. og det e sant det e alltid folk som må være negativ og klarer ikke la være å tråkke på andre.. huf og huff.

annmari