mandag, februar 04, 2008

lykkerein

nå er det ikke mange dager igjen før det braker løs med finale på oslo spektrum. æ glede meg masse. i den forbindelse har æ vært så heldig å fått meg en fin hvit lykkerein av min gode nabo og venn mikkel isak (farmen mikkel). jeg var på besøk i reingjeret for nån dager siden og fikk den. han mikkel hadde og et lynkurs i lassokasting, noe som æ definitivt ikke e flink til.. men med kyndig hjelp gikk det bra. lykkerein som han gav meg er et symbol på at han ønsker meg alt godt og hell med meg vidre i melodigrand prix sirkuset:)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Og det ønsker vi deg alle. Vi gleder oss til Spektrum og ser på muligheten for å reise enda lenger sør neste gang. Klem

Tor Erik

Anonym sa...

ja nu e det bare å rekrutere og få dine venners vennersvenner til å stemme i vei på lørdag:) det blir spennede.

am

Skribenten sa...

Hallo der. Lykkerein!? Du verden. Kanskje kan han være med til SPektrum. Hehe. Neida bare tuller jeg. Så snilt av han at han tenkte på deg og gav deg den. Den bringer nok lykke og jeg stiller meg i heiarekkene jeg med og heier. På grunn av mye spam i kommentarfeltet i bloggen min har jeg endret adressen til bloggen min. Du kan jo endre den på linkene dine hvis du orker. http://tufsehuldra.blogspot.com

Anonym sa...

Hei Ann Mari:) Du va flink på lørdag, heia på dæi å stemmte masse :D

Ann-Mari Andersen sa...

heia hulda. æ ska endre på adressa di ja. håpe du har det fint. æ har landa i kauto og bare har det fint. borte bra med hjemme best:) har vært en kanonhelg med masse inntrykk. håper du har det fint:) vi får høres.

heia stine. tusen takk for fine ord og for stemmer:) kult

spektrum var bare artig og en stor seier for meg. så gla for å være med på det. heia samisk musikk:)