tirsdag, februar 19, 2008

et kunstverk


der var solen fremme og vi e i ferd med å smeltes og våkne til liv:) æ har vært på årets første skutertur og båltur, der vi stekte pølser og drakk kakao. det var hærlig. det e ingnting som e bedre enn å være ute i det fri, kjenne den friske brisen, høre naturen synge og solen som varmer non timer. for enda så velger sola å kun varme oss par timer om dagen, men det e nok, det e jo enda bare februar. energien bare fylles opp av en slik tur. håper du har tid å unne deg en tur ut i det fri og nyte kunstverket av en stor kunstner.

påsken nærmer seg med stormskritt, og det betyr masse planlegging og mer å gjøre både for små og store. kulturskolens sangkor har nok å henge fingrene i om dagen, med to tv opptredner samt øving til at Tana kulturskole kommer med et teaterstykke som skal vises i kautokeino 12.mars, der sangkoret skal opptre sammen med de. det ser vi frem til. det e så viktig at vi samarbeider og bygger broer til nabokommunene våre her i sapmi. barna lærer å samarbeide istedet for å motarbeide, barna får oppleve at felles prosjekter gir positive resultater, barna lærer at sammen kan vi utrette no, og sammen blir vi jo faktisk sterkere.

"vennskap er som en kopp sjokolade, den gjør deg varm tvers igjennom..."

ønsker deg en fin uke:)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Stå på AM du får til det du vil, ha en forsatt fin uke. Ps. har selv vært på en lang skitur i går. var 11 plussgrader når jeg gikk ut og 0 grader når jeg kom tilbake.

Klem

Tor Erik

Ann-Mari Andersen sa...

heia. 11 plussgrader. wow.... høres deilig ut. det e så fint være ute i frisk luft. håper du har det fint. æ har litt mye å heng fingrene i om dagen. men det går fint med meg. e veldig flink til å sjonglere vet du:)

Anonym sa...

Du har nå alltid mye å gjøre, godt er jo det da. Nå er det lenget til du slipper Cd`en din? Ha en forsatt fin uke, stor klem fra en stor mann.

Tor Erik

Anonym sa...

hei. ja jobber med plata og andre musikkprosjekter. det tar mye av min tid. men det e spennede. glede meg masse:) ønsker deg og en fin helg

ama

Anonym sa...

Ja det er spenning som holder oss oppe innimellom, ha en fin helg du også.

Klem

Tor Erik

Anonym sa...

Ja, det er viktig arbeid å fremme samarbeid og bygge broer mellon nabokommunene i Sapmi. Jeg er også opptatt av det, og bidratt på min måte:) Kjempejobb du gjør med ungene! Stå på! Bare så synd at mine barn ikke vil begynne på kulturskolen:(