tirsdag, august 14, 2007

studioarbeid

nå befinner jeg meg midt i studioarbeid, holder på gjøre meg færdi med mitt andre cd album. og det ser ut som det går den rette veien:) det e rart å se kossen plata formes og blir til. sangene blir satt på plass, koringa, gitaran, ja i det hele tatt arrangementene faller på plass og blir foreviget. kjempespennende arbeid. nu e det alså ikke lenge til den e færdi, og mine nye sanger slippes løs i verden.

håper du har det fint og forbereder deg på høsten og dets utfordringer:) ha en fin kveld

7 kommentarer:

Anonym sa...

Så flink du er, bra å høre at det går så bra. Det blir veldig bra. Tvi tvi. Lykke til

Klem

Tor Erik

Anonym sa...

gudd løkk!

Ann-Mari Andersen sa...

takk begge to. det e lange dager med mye terping..og nye på nye opptak. men det går fremover. plata blir ferdig ser det ut som.

Anonym sa...

Håper det går bra med innspillingen, ha en god helg.

Klem

Tor Erik

Anonym sa...

hei, ska dåkker i bryllup i helga??
sms

Ann-Mari Andersen sa...

det går kjempebra med innspillinga. e dratt hjem nu for å nå e bryllup imårra. har faktisk bare småprikt igjen av plata.

jepp sms, vi ska i brylup. holder faktisk nu på å bake to glutenfrie kaker til bryllupet. kommer ikke dere? vi når ikke kirka imårra da. mette sin sønn har bursdag som vi må innom før bryllupet. men gleder meg til festen. blir vel å synge litt der og. så blir det jo spent se bruden kossen ho e pynta:) det e jo et svært bryllup. 1500 inviterte..så vi får håpe at sola kommer slik at man kan være litt ute også:)

vi høres:)

Anonym sa...

ja kanskje man skulle røkke dit, men gubben har ikke tid og da e spørsmålet, ska man orke.??
sms