mandag, august 06, 2007

ferie e deilig

avslutta nån deilige uker i mitt ferieparadis. ukene har gått til bading grilling, bading, soling, bading og max avslapping. det e bare så deilig og ikke gjør noe.. ikke ha de store planene for dagen, og bare ikke gjøre noe som helst:) vi e heldig som har det privilegium at vi faktisk har krav på ferie..og attpåtil med lønn. det e ikke alle undt det..æ tenke at vi har det så godt i dag at vi glemmer å sette pris på det. hørte her en dag at "har man ikke anna og klage over enn været, ja da har man ikke mange problemer i livet sitt..." vi lever i sus og dus og oversvømmes av materialistisk overflod..

ukene i mitt ferieparadis gikk så fryktelig fort. vi hadde mange gode venner på besøk fra fjern og nær, det var kjempetrivelig. par gitarkvelder ble det også når liv og berit dukket opp, og par nye sanger ble født.. hehe (liv), som kankje en dag blir utgitt..

jeg og gitaren hadde også en liten minikonsert i den lille bygda vebomark. det var spesielt og koselig. de rundt 60 publikumerne ble veldig gla i samisk musikk:) så hadde jeg en sanggreie men nån svenske barn som bare ble knallmorsomt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det var da mange fine bilder fra ditt ferieparadis. Ja nå går ferien mot slutten og gleder meg til jobbing igjen, ha en forsatt fin sommer.

Klem

Tor Erik

Anonym sa...

Heia
Synd man ikke kom så langt som til dåkker i sverige, va en uke i Byske....
Sara

Ann-Mari Andersen sa...

det var jo dumt dåkk ikke nådd kom. det e jo ikke mange meteran fra byske til oss, ti mil eller no sånt. men man når jo ikke alt da da.

takk for det tor erik. vi trives veldig godt som svensker om sommern:) men nu e hverdagen kommet med dets plikter.

vi høres:)