onsdag, juli 11, 2007

sola


det e rart kor det været påvirker enn. etter 5 regnværsdager våkner man til 20 grader og opphold, og at sola smågløtter ned på menneskeheten i vår lille bygd i sverige var en deilig følelse. det føles som om alt våkner til liv, sola varmer og gir næring både til planter, folk og fe. varmen trenger langt inn under huden og man bare kjenner at man tørker etter all regnet.

"sola e go, sola e toppen, sola gir varme og brune på kroppen. sola som skinner hver mårran, hver kveld. men sola i hjerte er best synes jeg"

(en barnsang som æ bynt nynne på idag)

ha en nydelig dag

4 kommentarer:

Anonym sa...

Heldig dere som har sola, her har vi forsatt dårlig vær, ikke så farlig for meg som har 5 uker ferie igjen, men for dem som snart er ferdig med 3 uker allerede. Kan jeg spørre hvor i sve. dere har så fin vær? Ha en fin dag. og den skal du få med en stor klem

Klem

Tor Erik

Ann-Mari Andersen sa...

hei. det var nu ikke så mye sol, men litt.. men vi var gla for det da..trengte ikke ha jakker på oss og støvler. vi e 3 mil sør for skellefteå. så om du e i nærheten må du bare plinge på:) vi bor i en liten bygd som heter vebomark. kjempekoselig bygd med kjekke greie svensker:)

høres

Anonym sa...

Jeg har fått litt sol her i dag, skal en tur på mørekysten en ukes tid. og siden skal jeg til sverige men her sør.

Klem

Tor Erik

Ann-Mari Andersen sa...

hei. mørekysten høres fint ut:) vi får 25 grader fra mandag:) men æ ekke værsyk egenlig. en psykolog sa idag på tv at "har man ikke anna å klage på enn været, og trur at værsyk e en lidelse, ja da har man et godt liv..uten problema." det var bra sagt spør du meg:)

ha en fin kveld