søndag, juli 08, 2007

kanskje på norsktoppen

jeg er en av ukas utforderer til norskttoppen. vær med å stem singelsangen min "du lahka" inn til norsktoppen på telfonnr 82947200 eller på nrk.no/norsktoppen. sang nr 12

ha en vidundelig dag

8 kommentarer:

Anonym sa...

Fant ikke deg på Norsktopp lista var en anne der, er det denne uka og ikke neste?

Klem

Tor Erik

Ann-Mari Andersen sa...

hei på deg. ja så at den ikke e oppdatert ukas liste. men du finner det på nrk2 teksttv side 328. så kan du ringe det telfonnr og stemme. det funke. imårra tidlig hører du ukas utfordrere på nrk P1.

håper du ellers har en fin sommer. vi regner bort her i sverige....

Anonym sa...

Jeg har Norsktoppen på Favoritten min på internett, skal både ringe å stemme på nett så får vi se. Regner jo bort her sør på også. Ha en forsatt fin sommer og tvi tvi på Norsktoppen.

Klem

Tor Erik

Anonym sa...

kjempebra:) vi krysser fingran:)

ama

Anonym sa...

Hei
her stemmer vi som bare det:)
sms

Anonym sa...

supert. nu får man bare krysse fingran.. og vente til lørdagen og høre norsktoppen:)

ama

Anonym sa...

Da har jeg oppfordret over 500 stk. i meiling lista mi og stemme på deg, ferietid så alle er nok ikke på nett. Gjorde det samme for Siv Langøy tidl. i sommer og hun gikk rett inn på 4 plass, men desverre så mobliserte jeg ikke andre uka så hun falt ut. Det bør du også passe på. Legger ved en link til plateselvskapet hennes
http://www.humrecords.com/

Ligger jo på siden til Sara også, går litt i surr vet du
Klem

Tor Erik

Ann-Mari Andersen sa...

hei. ja æ så det på sara sin side. og det e jo helt fantastisk at du har gjort det. tusen takk. og ja, om æ kommmer med på lørdag e det viktig at man fortsetter å stemme ja...vi regner fremdeles bort her i sveige. dro i dag til piteå havsbad, dem har kjempe fint innendørs badeanlegg. og det var litt deilig det.

vi høres. ha en fin kveld