lørdag, juli 21, 2007

3.plass på NORSKTOPPEN


heia alle sammen. takk for stemmene jeg har fått til norsktoppen.

jeg kom på nr 3 ikveld. og det e takket være alle stemmer æ har fått. tusen tusen takk for det.

det hadd vært fint om du kan være med vidre å stemme på meg. ring 829 47 200, sang nr 3 eller gå inn på nrk.no/norsktoppen. du kan stemme en gang i døgnet frem til tirsdag. tusen tusen takk:)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg er med å stemmer, dette har jo gått bra, lykke til til uken igjen. Jeg sender forsatt til mitt nettverk. Ha en forsatt fin uke.

Tor Erik

Ann-Mari Andersen sa...

der var du på nett igjen:) ja det var artig med 3.plass. fint du sender til kontaktan dine. kjempefint. tusen takk for det. æ e jo selv så spent. det e så bra at samisk muskk kommer litt frem..

ha en fin uke du også. høres

Anonym sa...

Jeg er bare litt her og der om dagen, er jo kommet halvveis i ferien min har bare 4 uker igjen. Skal noen dager til Risør, frem til helgen så reiser jeg til Tallinn. Ha en fin uke og lykke til igjen på Norsktoppen

Klem

Tor Erik

Anonym sa...

go tur på din ferie. håper du får det fint og at det e sommervær:)

heldige du som har så mange uker igjen..

høres

ama

Anonym sa...

Gratulerer med 3.plass.

Ann-Mari Andersen sa...

tusen takk. og det e jo så spent:)

Anonym sa...

Gratulere med en flott anne plass på Norsktoppen, da mobiliserer vi alle krefter for å nå toppen, jeg har mobilisert mine kontakter disse ukene, og forsetter med det. Kan se ut som det er med å hjelpe litt, selvom jeg nok tror det samiske samfunet støtter godt opp. Lykke til i neste uke jeg ahr stemat alt i dag.

Klem

Tor Erik

Anonym sa...

ahr = har da (ler)

Anonym sa...

tusentakk for det. det e så bra at samisk musikk når frem. det e så bra at du mobiliserer dine kontakter:) tusen takk. æ e gla for hver stemme æ får. det e bare så artig. æ hadde aldri trudd at æ sku nå så langt. ha en fortsatt fin ferie. vi høres.

ama