fredag, juni 08, 2007

kongesang nærmer seg..


Nå er det ikke mange dager igjen til kulturskolens sangkor skal synge for selveste kongen av norge. naturlignok har det blitt mye planlegging og øving. Alt skjer på minuttet.. ingenting e lagt til tilfeldigheter. helgen går til øving av det vi ska opptre med og litt til.. men det e jo veldig spennende da da. tidlig på dagen skal kulturskolens revygruppe vise et morsomt nummer for kongen, guttene er så flinke revyskuespillere, kongen har virkelig no å se frem til:) så vi har spennede dager. mye kongeprat og terping på små detaljer, for vi ønske jo at det skal være det beste, og gode e både revygruppa og sangkoret, unge proffe super talenter. så har du mulighet så kom utafor barneskolen kl 12 på mandag å se revygjengen (og kongen) eller utafor samisk høyskole kl 15.30 å høre koret synge (og se kongen).

ønske deg en go og varm helg (vi e jo litt spent på vært til mandagen)

5 kommentarer:

Anonym sa...

god og varm helg til deg også, og lykke til men kongen og alt.

Mvh

Tor Erik

Ann-Mari Andersen sa...

takker:) det e litt skummelt da da.. men vet jo at det går bra. dere har det varmt sørpå høre æ??? her var 18 grader idag... men det heldigvis meldt varmere imårra. vi har enda ikke bada da:( det e et savn

Anonym sa...

Nei det er jo bare kongen, han er jo som deg og meg, ett menske av kjøtt og blo. Ikke tenk på deg engang. Jeg har møtt han og faktisk snakket med han, den tiden jeg var i marinen. Lykke til. Her var det 30 grader i går ogs skal bli like varmt i dag. 18 grader det har vi i vannet her nå.

Klem

Tor Erik

Ann-Mari Andersen sa...

har du snakket med han? tøft!! ja han e jo en mann av kjøtt og blod.. blått blod... hehe.. ha en fin dag

Anonym sa...

Nei desverre så er blodet hans rødt som deg og meg. Men en fin dag skal jeg ha, det er sol og 19 grader varmt alt kl. 06.15 Lykke til da. Kult hår forresten.

Klem

Tor Erik