lørdag, mai 12, 2007

grand prix kveld


så kom grandprix kvelden igjen, til manges glede og andres forargelse. æ glede meg masse til å se den. det e jo veldig synd at norge ikke er med, men det er ikke no å gjøre med det. kvelden blir fin for det! måtte den beste vinne... om det går ant si det sån..

ellers så nyter vi vårværet på vidda. akkurat sån som det ska være i mai. æ var en liten tur på reise på steder det var noe mer varmere enn her. gresset var grønt, tulipanene blomstret, i det hele tatt fint. men....som det heter så fint, "borte bra men hjemme best", vær eller ikke vær.

ellers håper æ at du har det fint.

ha en fin grand prix kveld:)

13 kommentarer:

Anonym sa...

Langt hår?

Ann-Mari Andersen sa...

jepp. helt plutselig

Anonym sa...

Bruker ikke lørdagskvelden til Grand Prix, når reprisen er på søndag. En del bra musikk men ikke noe mer en det. Ha en fin dag

Tor Erik

Ann-Mari Andersen sa...

hei hei. grand prix var artig den. og æ e fornøyd med vinneren:) søndag e filmkveld. ha en fin søndag du og:)

Unknown sa...

så fint bilde. hvor kom den jakka ifra? :)

Anonym sa...

takk for det:) jakka e lånt.

ama

BeritOskal sa...

Du er kjempefin på håret! Skikkelig bra bilde det her.

Anonym sa...

tusen takk for det..æ e rimelig nyfrisert der... ka du ellers styre med idag?

ama

BeritOskal sa...

Jeg har sommerferie nå så jeg gjør minst mulig:) Jeg ræker rundt i bygda og forstyrrer folk som prøver å jobbe, hihi! Hva med deg?

Ann-Mari Andersen sa...

dagen har gått til planlegging, sangøvelse med barn, bakt sjokokake, lunsj med kollegaer, idet hele tatt. nu e det premieutdeling for dem som har gått på ski i vinter. så ska æ selv synge litt ikveld. jobber med en ny låt som bær bli færdi snart.

BeritOskal sa...

Høres ut som en veldig fin dag, variert og koselig. Og attpåtil lager du nye sanger, du er kreativ! Jeg gleder meg til å høre!

Anonym sa...

du e jo en av de første som får høre.. og min beste kritiker. det e så alltid skummelt vise nye sanga til deg... men vet at du e bunn ærlig med meg, og det e æ gla for.

ama

BeritOskal sa...

Takk for det:) Det samme gjelder jo deg også vet du. Jeg er glad jeg får være med i cd-prosessen din og stolt av å være blant de første som får høre de nye sangene dine.