tirsdag, mai 01, 2007

1.mai


så kom deilige mai:) og det betyr at våren kommer snart til det kalde nord...mens man venter på våren med dets varme, så drar man på isfiske idag, med sneskuter. for det er jo nemelig vinter her....eller jeg skal sitte på verandan å skrive færdig en sangtekst.. snakket med min søster idag, hun var i fredrikstad på besøk hos noen venner. de satt på verandan og spiste frokost, drakk iste i bare singlett og shorts. blomster var sprunget ut og gresset var blitt grønt. det e litt rart at vi faktisk e i samme land. man kjenne jo et lite stikk av lengel mot sommer og varme, som selfølgelig kommer til oss nordboere også..engang..

så mens vi venter på sommern så tar vi på oss varme klær og drar ut. for det fins jo nemelig ikke dårlig vær, kun dårlige klær.

ha en fin 1.mai

7 kommentarer:

BeritOskal sa...

Det er jo et gammelt ordtak, at det fins ikke dårlig vær, bare dårlige klær, så noe sannhet må det jo være i det, men jeg må si at jeg er ikke helt enig bestandig... Noen ganger er det virkelig bare dårlig vær, spesielt når man lengter etter sol og varme og det regner og vinden uler og truer med å fly bort med hele hustaket... Ja, bare for å ha det sagt; jeg skjønner din lengsel etter sol og varme! :)

Ann-Mari Andersen sa...

det alltid fint å ha no å se frem mot:) men det e også viktig og ikke glemme nye nået:)

Anonym sa...

Her har vi nå litt smak av sommer forsatt, sol og varmt.

Klem

Tor Erik

Anonym sa...

det høres bare så fint ut...vi glede oss til varme..nu e det på med boblejakka og ut på en spasertur. ha en fin kveld

annmari

Unknown sa...

en ting som vi har nordpå, som jeg ikke tror søringene nyter, det er barflekkturer :) det å reise ut i bilen, kjøre for å finne seg en bra barflekk i solen, lage bål og grille pølser :) det er sjarmen det! :)
savner dere!
klem

Anonym sa...

mårn. ja det e sant. barflekktura e no for seg selv:) ha en fin dag kjære søster.

ama

Anonym sa...

Kult navn, barflekktura, nei vi gjør ikke det har sørpå Sara og ama, men jeg blir gjerne med på en. Men vi går faktisk i skogen og griller pølser m.m. Ha en fin dag.

Klem

Tor Erik