søndag, januar 21, 2007

YAMAHA RX 1 WARRIOR....

min første tur med nyskutern:)
yamaha RX 1 warrior
wow...den var det liv i.. ikke no tvil om det...
det var en frisk opplevelse, og rask var skutern også. det finns alså ikke dårlig vær, kun dårlige klær. idag var det var det bare 20 kuldegrader så det gikk ant være ute. oj vårhalvåret e en fin tid. sola bynner så smått om å varme oss opp, og man e mye mer ute i det fri. deeeiligt!!!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Wow! Det ser artig ut, og kjempefine bilder! Men BRRRRR kaldt! Jeg forfrøs meg skikkelig en gang jeg dristet meg ut på langtur med skuter i minus 32... Etter det har jeg blitt ganske så forsiktig med råning i kulda. Men en liten tur med nyskuteren man jo bare unne seg, det skjønner jeg godt:)

Ann-Mari Andersen sa...

det var friskt. men enig med du, man ska være forsiktig med skuteraktiviteta i 30 kuldegrader..i dag e det 28 g igjen... det gir seg liksom ikke.. så det e ikke anna råd enn å kle seg deretter..

ha en fenomenal dag idag og go tur til oslo.

Anonym sa...

Det var da en heftig snøskuter. Skal en tur til Karasjok i påsken, håper å få prøve noe tilsvarende. Ha en fin snørik opplevelse her på Østlandet.

Tor Erik

Ann-Mari Andersen sa...

hei. oja karasjok i påska? ja der får du nok prøvd sneskuter, og det e gøy. så dere har snø på østlandet? håper det smelter til netste mandag når æ kommer nedover.

ha en fin kveld

Unknown sa...

du har virkelig en evne å glede deg over enhver årstid. er det sommer, så elsker du å grille deg. er det høst, liker du mørket sammen med ett stearinlys, vinteren med snø sola som snart kommer. og om våren finner du fram hagemøblene og koser deg med livet.

du er virkelig en lysting dame! velsignet der!

kjempeglad ideg!!
klem

Ann-Mari Andersen sa...

tusen takk for fine ord. æ har lært meg å ta være på dagen idag! man ska ikke kjede seg eller bare drømme om fremtida. fremtia e idag! gårsdagen e forbi, mårradagen har faktisk ingen sett...

idag sto æ opp kl 06.00, og nu nyter æ stillheten som e over hele bygda og i huset. æ lytter til stillhetens vakre toner.

ha en fin dag kjære søster.