tirsdag, desember 26, 2006

Søskenan Andersen synger jula inn....

min søster sara og min bror per vidar...den ene dagen i året vi synger sammen...for å si det sån...vi e veldig forskjellig....og velsignelsen med å kunne takt og tone er ikke gitt til oss alle tre.. men vi synger med den stemme vi har:)5 kommentarer:

Unknown sa...

så gøy å se bilder av oss her.. synes vi sang ganske bra jeg :)

god jul!!

Ann-Mari Andersen sa...

ja vi e super trio:)

Anonym sa...

Korr artig å se dåkker søsken i lag. Har jo hilsa på Sara, men aldri sett din bror. Dåkk e jo bra lik du og din bror. Samme sjarmerende kløft i haka. Hehe. Æ ønska mæ åsså sånn kløft. Håpa at dåkk ellers har hatt det bra i jula. Klem fra ho Solskinnet

Anonym sa...

Ja det må jeg si, som familie så forundere det meg hvor sterke bånn dere har sammen. Flotte bilder av en flott søskenflokk. Selv har jeg to eldre brødre som ikke snakker sammen, men jeg snakker med begge. Ha en forsatt fin romjul. Klem fra Sør.

Tor Erik

Ann-Mari Andersen sa...

heia solskinnet:) artig høre fra deg, go go romjul til deg. romjulshils til deg tor erik. vi e bare tre søsken (æ e eldst) og båndene mellom e oss er veldg sterke. det e så synd når man hører om søsken som ikke snakker sammen.. helt grusomt. livet e for kort til at man ska bære på bitterhet til hverandre. bitterhet e som kreftsvults..som bare vokser.. fint høre at du iallefall har kontakt med dem begge, fortsett med det.:)