tirsdag, desember 12, 2006

ekstrem.....jula nærmere seg med stormskritt og det e bare så koselig. enedelig har vi fått julesne og overkommelige grader ute også... så nu må bare nissen og rudolf og hele pakka komme:)

vinterdagan er mørke, helt mørke, hele døgnet.... sommerdagan e lyse, og helt lyst hele døgnet.. e det rart man e litt ekstem..

4 kommentarer:

Anonym sa...

Flotte bilder du har tatt, julen nærmer seg, og håper du har det bra. Gleder meg til den nye Cd din kommer.

Tor Erik

Ann-Mari Andersen sa...

takk for det tor erik. jepp æ har det fint. har hatt litt for mye å gjøre, men nu roe det seg litt ned da... nærmere jul:) håper du også har det fint og e klar for jula?

Anonym sa...

Jeg har nok å gjøre til jul ja, men med ansvar for to ungdommer (barna mine jente 15 og gutt 17 år)så er det en del andre ting som jeg også må følge opp, de bor bare hos meg (hele tiden) Men er stort sett ferdig, skal finne frem alle jule ting imorgen. Har ju desverre ikke den samme troen som dere da, men julen betyr mye for meg, samling av familien og venner. Vi snakkes.

Tor Erik

Ann-Mari Andersen sa...

hei hei. e du stort sett færdi? oj det høres skjønt ut. for meg blir siste uka litt stress. du har to ungdomma i hus, det e nok noe utfordrende av og til. julen betyr familiekos, mat, varme, medmenneskelighet for meg. men selfølgelig også burdagen til Jesus:) jepp høres