søndag, desember 17, 2006

DET TREDJE LYS........


Når tenner vi det tredje lys
Det er et hellig tall
Vi venter på at Kongen vår
Skal fødes i en stall

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja nå er det bare en uke igjen, og jeg er nesten helt ferdig. Bare innkjøp av mat som står igjen, ønsker deg en fredfull søndag.

:-)

Tor Erik

Ann-Mari Andersen sa...

i lige måde til deg.... æ har vært å sunget i kirka, det var helt topp!!!!!

Ann-Mari Andersen sa...

idag var æ og barnekoret og sang i kirka, det var lysmesse. æ sang to sanger alene og koret sang 2 sanger. det var en fin gudstejenste. konfirmantan kom inn med lys, helt fint. det bynne liksom å bli tradisjon at æ e å syng i kirka på lysmessa. helt nydelig.

koret gjor en fremdragende jobb også. dem e bare så flinke og så proffe på å opptre:) rørende. så nu må jula nesten bare komme..... koret tok en velfortjent juleferie idag.

æ synes det e så fint at kirka, slipper barn og unge til. det e jo dem som e fremtia vår. Trur Gud elsker barnesang. det er oppriktig. og det er så viktig at barn er synlig i kirka, med den gleden som dem har. som det står "vi må bli som et barn for å se Guds rike..."

ha en suveren kveld til alle sammen. nu skal æ se en go film sammen med en go venn. det blir så koselig det:) ingenting e bedre enn å kunne tilbringe en søndagskveld med en go venn og en som man setter umåtelig pris på:)

Anonym sa...

Dere er så flinke, både du selv og koret! Nå er julen blitt sunget inn:) Og du har gjort deg fortjent til en koselig filmkveld i ro og mak. Jeg er sikker på at denne vennen din også setter like stor pris på deg:)

Anonym sa...

takk for det. tusen takk. ja nu er julen sunget inn og julefreden kan senke seg over våre liv:)

ama